Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

SKIT

Kategori: Vardag

 
Jag har inte varit såhär deppig på hur länge som helst. Att en enkel sak kan krossa allt. Ser inte fram emot någonting alls just nu. Inte ens Beyonce imorgon eller studenten om lite mer än två veckor kan göra mig glad. Peace and love har gått i konkurs. Det jag sett fram emot, tagit ledigt för, längtat efter kommer inte hända. Det enda inplanerade jag hade i sommar utom att jobba. Troligtvis kommer jag inte se röken av mina pengar heller så jag har inte råd att göra något den vecka jag tagit ledigt från jobbet. Och på grund av att jag skulle vara ledig jobbar jag under hela Sundsvall gatufest som kanske hade kunnat göra att allt kändes lättare. Men nej så blir det inte.
 
Vill helst bryta ihop och gråta men det kan jag ju inte göra på skolan. Helt rubbad är jag inte. blev precis utkastad från grupprummet jag satt i i min ensamhet också, så det är nära tårarna nu endå.

DÖD

Kategori: Vardag

 
Död. Trött. Less. Slut. Mörbultad. Så mår jag just nu. Är så ovan vid att plugga att veckans arbete kommit som en chock. Har suttit två kvällar i rad och pluggat konstant. På skolan tvingas jag faktiskt arbeta på lektionerna för annars hinner jag inte med. Har sovit skitdåligt sedan Tyskland också.
 
Intalar mig själv att bara jag överlever denna vecka är det okej. Nästa vecka ska jag på BEYONCÉ vilket kommer bli GRYMT och sedan är det bara ett tung biologiprov och en biologiuppsats kvar. Sedan är jag ledig. FÖR ALLTID.
 

skalbaggen

Kategori:

Jag kan dansa till fötterna värker.
Jag kan skratta till magen gör ont.
Jag kan gråta till ögonen värker.
Jag kan skrika till rösten tar slut.

Om någon gör dig ledsen blir jag förbannad. Om du gråter torkar jag dina tårar. om du skrattar skrattar jag med. om du dansar tar jag din hand.

Jag gråter när du gör mig ledsen. Jag gråter och blir arg och gråter. För det är det man gör när man är ledsen.

du mosar mina känslor som skalbaggar under conversen en sommardag i skogen.
krasch krasch under skosulan.

du vet vem jag är men glömmer bort det i allt annat. vem orkar bry sig om någon med skalbaggar i bröstet?

men mina känslor är inte skalbaggar. de är fjärilar som tycker om att bre ut vingarna och flyga över allt annat.

Jag tar hand om dig då du är ledsen, bara du tar hand om fjärilen och låter den flyga

det blir aldrig överdramatiskt när man är sig själv.