Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Död rosa smurf

Kategori: Vardag

 
Äntligen hemma efter en tuff helg (tydligen inte lika tuff som Thea och Felis helg tydligen, de passar tydligen på att hitta äventyr när jag är borta haha). Det har varit sjukt jobbigt och jag är verkligen mör i hela kroppen, men som vanligt så har det varit sjukt kul också. Finns inget bättre än att se de där små knattarna vinna och spela så SJUKT bra, ibland tar vi åt oss äran för saker på planen som vi aldrig ens lärt dem, de bara improviserar. Man blir så stolt. var ganska less på ledarrollen där ett tag, men som vanligt när jag har sådana tankar så påminner de mig om hur sjukt mycket jag älskar att träna. När de gråter för att de inte får spela mer, då de skojar och då de får mig att skratta. Till och med då de tappar bort allt utom sig själva och då de gnäller tills jag tror huvudet ska trillla av. De är helt fantastiska våra ungar! (även fast de strängt sagt att jag inte får säga så, de har faktiskt redan en mamma och en pappa!).
 
Ludvig är på jägarexamen så jag ska passa på att åka upp till Levar och hämta hem min lilla bebis. När Ludde kommer hem hoppas jag på chillmode i soffan och en stor kopp the. Har saknat mina två älsklingar i helgen!
 
Demonstrerar min trötthet i en bild. Observera den sjukt rosa tröjan vi fick köpa. Känner mig som en liten rosa smurf. men det är mysigt!
 
P.S tio dagar kvar till USA!!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: