Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Whistlist

Kategori: Vardag

 
Jag har nu varit 18 år i 324 dagar vilket innebär att jag har 23 dagar kvar till min 19 årsdag. Tänkte därför göra en önskelista bara för att jag kan!
 
* Saker till vår lägenhet
Allt från stekspadar till en mixerstav till kastruller till en kökshanduk. Vi behöver det mesta. Behöver inte vara dyra grejer heller, tycker lagerhaus har fina prylar! Sedan så vill jag gärna öka på min mon ami samling också, har just nu sex vackra koppar som förgyller min bokhylla!
 
 
 
 
* Shampo
Hittat två shampon på bla bangerhead som hade varit roliga att testa! Den ena är från macadamia oil och är ett repairshampo och det andra är från Lanza och är för fint hår, ska tydligen innehålla bambuextrakt som gör håret upp till 60% tjockare, vet inte om det funkar, men hade varit kul att prova!
 
 
 
* Pengar till ett skidställ
Behöver ett nytt skidställ, men köper det helst själv!
 
* Tårtkurs modellering
Läser en blogg skriven av en tjej från Umeå som heter Johannas tårtor, och hon är helt grym på att göra tårtor! Hon har kurser på medborgarskolan och jag är jättesugen på att gå! Hade helst velat gå på tårtkursen då man får göra en hel tårta, men jag har precis anlänt i USA då den är, så jag känner att kursen i modellering är nog så bra! Om någon annan är sugen på att gå så kan ni läsa mer på johannastartor.se
 

Kommentarer

  • mamma säger:

    mamma vill också gå

    2013-02-01 | 11:11:52

Kommentera inlägget här: