Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

What to do?

Kategori: Vardag

 
Idag är det 149 dagar kvar tills jag tar studenten. 149 dagar för att oroa sig för PA100 som aldrig tyck bli klart, 149 dagar kvar av 1000 måsten som inte försvinner bara för att man tar tåget hem för dagen och 149 dagar kvar av ångest och trötthet. Det är så det känns nu i alla fall. Jag längtar så det gör ont efter studenten.
 
Något som ger mig en klump i magen då det gäller studenten är livet efter. Vad fan ska jag göra nu? Visst, det är härligt att äntligen vara fri, men det känns skitjobbigt att växa upp och plötsligt på riktigt planera framtiden. Finns så mycket jag vill göra: Utbilda mig, resa, jobba. Problemet är att oavsett vad jag väljer, så vet jag inte vad jag ska välja. Vad ska jag utbilda mig till? vart vill jag resa? vart ska jag jobba?
 
Det jag vet är i alla fall att om jag ska iväg på resa, så blir det kort. Mitt hjärta finns ju här. Spelar ingen roll hur många minus det är utomhus och hur mycket jag drömmer om att bo i Australien, jag skulle aldrig kunna göra det utan Ludvig. Han får mig att glömma att vi bor på antarktis och han gör mig mer lycklig än något annat på denna jord. Tänk så knasigt, det trodde vi nog inte den där kvällen för snart fyra år sedan då du bestämde dig för att ge snart femtonåriga mig min första riktiga kyss, att det skulle bli vi två jämt. Men livet blir inte alltid som man tänkt.
 
Och det kanske är lösningen. Det spelar ingen roll vad jag gör, jag är ju endå lycklig när jag är med honom. Även om vi kanske kommer bo i världens minsta lägenhet, utan diskmaskin och med en labrador som snarkar högre än allt annat och som verkligen, verkligen, verkligen inte vill något annat än sova mitt mellan husse och matte i sängen. Det kanske inte spelar någon roll att vi bor i kallhålan Nordmaling, lever på blodpudding och har en röd ful soffa. Vi har ju varandra i alla fall.
 
Sen kan ni ger er fan på att jag kommer och våldgästar, vart i världen ni än beslutar att bosätta er, mina älskade, undarbara, äventyrliga vänner.
 

 
 
Världens mest fancy vänner <3 Fattar inte varför två bilder hamnat på sniskan, är det för att de är från min lilla kamera? aja ni kan vrida huvudet, eller skärmen, om det känns lättare. Vi tjejer i klassen måste göra typ en fotogrupp, har så mkt roligt, hittade bla bilder på mig, Agnes, Vanessa och Malin då vi tävlar om störst dubbelhaka? Höll på att dö. Har även fina bilder på Thea från Biscaya på hon posar i bikini. Kan bli användbart i framtiden om vi ska förhandla.
 

Kommentarer

  • Thea säger:

    PUSS PÅ DIG! Det är bra att du vet att var alla dina vänner än råkar befinna sig så kommer du alltid få plats i min(eller vår) säng/soffa/fåtölj/kylskåp/ på mitt golv/ toalett/balkong osv!

    2013-01-14 | 21:57:04

Kommentera inlägget här: