Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Bevis på att jag är "homlig", klumpig, snurrig

Kategori: Vardag

 
1. En gång när jag körde moppe ut till Theas stuga höll jag på att krocka med en ekorre. Som äkta djurvän valde jag att ta smällen, så jag vejade och kraschlandade på grusvägen. Jag grät, moppen blev repig och ekorren fräste ilsket.
 
 
2. Har en förmåga att gå in i saker. och då snackar vi inte bara dörrkarmar, vilket händer det också då och då. I Bulgarien då jag va typ 13 blev jag så faschinerad av gatukonstnärer att jag gick in i ett träd. Förr förra året då jag gick på stan blev jag faschinerad av något som hände på andra sidan vägen så jag gick rakt in i en flaggstång utanför TC.
 
3. Blåbärssmoothie. På maccen. No need to say more.
 
4. Jag har för vana att råka slå min pojkvän. I förra veckan då vi sov ringde min telefon. Yrvaket råkade jag i all förvirring slå till Ludde hårt på näsan. Han skrek och började nästan gråta (Ludvig är schitzofren då han sover, har jag sagt det? Han gråter typ aldrig annars. Men oftast är han förbannad på mig då han sover). I paniken över att behöva prata i telefon med en skrikade pojkvän bredvid mig lägger jag handen för hans mun och lägger också en kudde över. Schyst flickvän. Tur att han inte kom ihåg det då han vaknade (som sagt, crazy morgonhumör).
 
5. Jag kan inte hålla reda på saker. Har tappat bort mina glasögon tusen gånger, tappat busskortet och slarvat bort räkningar. Det sistnämda tycker inte kronofogden om. Tacka gud för mammor och förseningsavgifter.
 
6. I förra veckan tankade jag stenis (min gamla rostiga saab som Ingemar Stenmark kört i Monaco och som jag pimpat med en rosa, leopardfärgad rattmuff som jag fått av svärisarna) med diesel. Stenis dricker bara bensin. Och som för alla slalomåkare som får fel sportdryck, blev Stenis sjuk och åkte ur, om man så säger. Han lyckades i alla fall ta sig till Umeå innan motorn la av, är man världsstjärna så är man. Nu håller vi tummarna för en comeback.
 
7. Jag sitter och skriver detta just nu bara för att slippa skriva PA, även fast jag vet att jag kommer ångra det senare då jag måste panikskriva. Men som ett äkta hommel (Luddes eget ord för mig, tror det är typ Lögdespråk) så skiter jag i det just nu.
 
Nu när jag varit duktig och blogga, så kan nu ju va duktiga och kommentera. Om inte för att vara duktiga, så för att ni vill hacka på mig eftersom ni vet andra saker som jag mig så himla klantig.
 
Edit: Läs Theas kommentar, hon hade en del att tillägga...

Kommentarer

 • Thea säger:

  8. Kört in i läktaren med städmoppen
  9. Kört ner i diket med stackars stenis
  10. krockat med mig i klimpis
  11. Trott att du glömt skorna på en efterfest och sen gått hem utan i minusgrader och blixthalka, fastän du inte hade det.
  12. hade kunnat räkna upp en hel massa mer men känner att det här räcker för stunden. kan påminna dig någon dag om du vill...

  2013-01-14 | 22:04:07

Kommentera inlägget här: