Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Vi.

Kategori: Vardag

 

Vi.
 
För fyra år sedan fanns bara jag. Och sedan kom du. Den långa, spinkiga killen med kepsen på huvudet och snus under läppen. Jag som inte för något i världen skulle kunna vara med någon med snus under läppen. Men 14åriga jag fick ändå fjärilar i magen. Sedan blev det vi.
 
Det har varit en bergochdalbana av känslor under dessa fyra år. Vi har skrattat, vi har gråtit och vi har bråkat. Mest har vi skrattat. Jag har älskat dig så mycket så att hjärtat värkt i bröstet och du har gjort mig lyckligare än någon annan.
 
Vi är varandras motsatser och kompletterar varandra så bra. Du är eftertänksam. Jag är impulsiv. Du är kärleksfull. Jag är känslosam. Du är långsint. Jag är förlåtande. Du är ordninsam. Jag är slarvig. Du är raslös. Jag är stillsam. Du är en "görare". Jag är en drömmare. Du älskar mig. Jag älskar dig.
 
Skulle inte kalla någon av oss för linslus, har inte så många fina bilder på oss, men de jag har, de är väldigt speciella. Denna har min fina vän Jessika tagit en underbar sommarkväll 2011 då vi hade massor av underbara vänner samlade för grillning.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    åh vad fint

    2013-02-20 | 15:25:59
  • f. säger:

    GRATTIS!

    2013-02-22 | 12:08:35

Kommentera inlägget här: