Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Flyttredo!

Kategori: Vardag

 
Sov skitdåligt inatt, låg bara och rörde på mig, hostade och hade feber och vaknade helt död så det fick bli en hemma dag idag. Men ingen vila för det inte! Har nu packat ihop hela min garderob och skulle nog säga att jag är ganska klar med all packning nu. Helt sjukt att vi flyttar imorgon, ser verkligen fram emot att få packa upp allting i mitt eget hem!
 
Känns som om det kommer bli en händelserik helg. På lördag ska ludde äta middag i backen och då funderar jag på att bjuda över mina tjejer och inviga lägenheten med lite middag, mys och tjejsnack, kan man inte klaga på. På lördag kommer morfar och ska gratta mig i efterskott och se nya lägenheten, så det blir nog också mysigt!
 
Nej nu ska jag fortsätta fixa med det sista. Helt sjukt vad mycket grejer man har även fast man inte tror det. Har 2 kartonger, en sopsäck och två sportbagar fyllda med bara kläder och jag vet att det inte är så mkt garderobsutrymme, blir spännande! Tur att man har en kille (sambo!) som inte är så ytlig så han behöver bara lite plats hahaha!
 
Försökte ta en bild på en del av kaoset som pågår i mitt rum just nu, ganska svårt men ni ser ju på ett ungefär
 
 
 

Kommentarer

 • LOVEGURU OFFER. säger:

  HEJJA HEJJA ELIN!!!
  PACKA-PACKA-PACKA!!!!!
  HEJJA HEJJA!!!!
  GOGOGOGOG!!!!
  HOPPAS NI TR!VS I LÄGENHETEN!!!!!!!!
  ps. det märks att du legat hemma sjuk idag pga. du har bloggat jättemycket vilket är bra. alltså att du bloggar, inte att du är sjuk, men du fattar.
  HEJDÅ!!!

  2013-02-28 | 19:42:56
 • t-rex säger:

  WHOOOOOOOOOP!!!!!!!!!!!!!

  2013-02-28 | 22:05:05
  Bloggadress: http://theam.blogg.se/

Kommentera inlägget här: