Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Superhelg

Kategori: Vardag

 
Helgen har spenderats i Umeå/Ersmark/Nydala/Vindeln på bästa scoutvis. Det var en hajk för utmanare/roverscouter ( = Ungdomar mellan 15-25 år) och vi hann med både klättring på nydala, mys i Ersmark och la grande finale: Forsränning utanför Vindeln. Kan säga att det va läskigt, galet, roligt, lite kallt och väldigt väldigt roligt (Sa jag roligt?). Vi satt 15 pers i en stor gummibåt och kastade oss ut för en gigantisk fors. Vågorna sköljde över hela båten, jag skrek, skrattade och paddlade för livet samtidigt. Hade sjukt ont i alla armmuskler igår, idag är det lite bättre, tror dock att jag fått en smäll på käken. När vi tagit oss ner för forsarna fick vi plumsa i det 8 grader kalla vattnet och flyta en bit. Det va sjukt kul, men händerna fick man hålla ovanför vattenytan så mycket som möjligt för att inte förfrysa fingrarna som va det enda utom huvudet som inte var täckt av våtdräckten. Efteråt fick vi basta bastu och pussa på 8 veckor gamla husky valpar (typ det sötaste jag sett på länge) innan vi tog bilen hem
 
Väl hemma va det skönt att ta en lång dusch och bastu med min älskling och sedan slänga sig framför en gammal svensk film och mysa. Helt klart en underbar helg!
 
Idag är jag ledig så det kommer bli en hel del plugg, en prommenad med hundarna i det fina vädret och sedan ska jag och Thea prova vårt nya pass till vattengympan, spännande!
 
Taggar nästa helg så galet mycket också förresten, då ska jag och mina fina flickor från klassen åka på roadtrip till Sundsvall! De kommer hit på fredag och vi ska ha en mysig övernattning och sedan tidigt på lördag drar vi iväg, ska bli så sjukt kul, det va så länge sedan vi gjorde något allihopa (Nästan, några saknas tyvärr :( )
 
 
Har fått en massa bilder (närmare bestämt 902 st) bilder ifrån biscayaresan, är ni sugna på att se mer? Här har ni henne i alla fall, hon är inte så liten! Kan berätta att jag har blivit upphissar i masten, det va ganska högt och man såg en hel del av Lübeck därifrån...
 
Har i alla fall en bild från då jag styr, är djupt koncentrerad...

Kommentarer

  • Förvirrad bloggläsare säger:

    är det bara min dator eller är din blogg förskjuten till vänster, jag ser inte allt som står där! :(

    2012-09-25 | 13:58:19
  • Förvirrad bloggläsare 2 säger:

    Samma sak händer för mig! Eller på datorn kan jag se allt, men om jag kollar i mobilen försvinner en del av texten :(

    2012-09-25 | 17:37:59

Kommentera inlägget här: