Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Ikea

Kategori: Vardag

 
Har haft en superrolig helg! I fredags efter att jag städat som en galning hela dagen kom flickorna och det blev en tur till badhuset för lite mys. Efter det så blev det gino och filmmys innan vi hoppade i säng. Igår stog väckarklockan på 06.30 och sedan bar det av mot sundsvall. Gick faktiskt väldigt bra att köra, jag trivs väldigt bra med att sitta bakom ratten då man åker långt! Blev MASSSOOOOORRR med shopping för min del, en hel del till mitt rum och sedan även en hatt, en snygg tröja och en klänning. Nu är konton ganska mycket mindre, känner att jag fort som bara den måste föra över en hel del på mitt sparkonto till USA, är så himla duktig på att spendera då jag har pengar..
 
Halv åtta kom vi tillbaka, trötta och nöjda. Kvällen spenderade jag med världens bästa. Vi såg nya Johan Falk filmen (riktigt bra) och spelade halo 3. Riktigt mysigt!
 
Idag så är det plugg som gäller. En saga som ska lämnas in imorgon och massor att göra på projektarbetet. Ikväll blir det troligtvis bio med bästbella.
åh fel håll.... ni får vrida på huvudet. Vi är i alla fall supertaggade på ikea!
 
Panky hamnade åt rätt håll i alla fall! En efterlängtad lunch på ikea, för mig blev det inte köttbullar utan kyckling, he va gott de med!
 

Superhelg

Kategori: Vardag

 
Helgen har spenderats i Umeå/Ersmark/Nydala/Vindeln på bästa scoutvis. Det var en hajk för utmanare/roverscouter ( = Ungdomar mellan 15-25 år) och vi hann med både klättring på nydala, mys i Ersmark och la grande finale: Forsränning utanför Vindeln. Kan säga att det va läskigt, galet, roligt, lite kallt och väldigt väldigt roligt (Sa jag roligt?). Vi satt 15 pers i en stor gummibåt och kastade oss ut för en gigantisk fors. Vågorna sköljde över hela båten, jag skrek, skrattade och paddlade för livet samtidigt. Hade sjukt ont i alla armmuskler igår, idag är det lite bättre, tror dock att jag fått en smäll på käken. När vi tagit oss ner för forsarna fick vi plumsa i det 8 grader kalla vattnet och flyta en bit. Det va sjukt kul, men händerna fick man hålla ovanför vattenytan så mycket som möjligt för att inte förfrysa fingrarna som va det enda utom huvudet som inte var täckt av våtdräckten. Efteråt fick vi basta bastu och pussa på 8 veckor gamla husky valpar (typ det sötaste jag sett på länge) innan vi tog bilen hem
 
Väl hemma va det skönt att ta en lång dusch och bastu med min älskling och sedan slänga sig framför en gammal svensk film och mysa. Helt klart en underbar helg!
 
Idag är jag ledig så det kommer bli en hel del plugg, en prommenad med hundarna i det fina vädret och sedan ska jag och Thea prova vårt nya pass till vattengympan, spännande!
 
Taggar nästa helg så galet mycket också förresten, då ska jag och mina fina flickor från klassen åka på roadtrip till Sundsvall! De kommer hit på fredag och vi ska ha en mysig övernattning och sedan tidigt på lördag drar vi iväg, ska bli så sjukt kul, det va så länge sedan vi gjorde något allihopa (Nästan, några saknas tyvärr :( )
 
 
Har fått en massa bilder (närmare bestämt 902 st) bilder ifrån biscayaresan, är ni sugna på att se mer? Här har ni henne i alla fall, hon är inte så liten! Kan berätta att jag har blivit upphissar i masten, det va ganska högt och man såg en hel del av Lübeck därifrån...
 
Har i alla fall en bild från då jag styr, är djupt koncentrerad...

Bergodalbanans sista stopp

Kategori: Vardag

 
Söndag och slut på en vecka, och jag kan inte säga annat än skönt! Denna vecka har varit en känslomässig bergochdalbana utan dess like och det känns som en miljon grejer har hänt sedan förra söndagen. Jag har gråtit så mycket att jag börjar fundera på om jag snart gjort av med min livsåtgång på tårar, jag har skrattat åt galna saker, jag har fått tillbaka den verkliga skolångesten och jag har haft helg mitt i veckan då jag har myst med min familj, sörjt och pratat minnen.
 
Idag ska jag bara andas. Jag ska plugga som bara den, inte ta av mig morgonrocken förens kvällen börjar närma sig och jag ska försöka ta mig ut i det fina vädret och träna lite. Ikväll ska jag göra en äppelpaj på våra äpplen från trädet och fira att veckan är över. För det känns som något värt att fira.
 
Tack till alla mina fina vänner, min underbara pojkvän och världens bästa familj. Oavsett om ni orsakat tårar eller skratt denna vecka, så ska ni veta att ni är de som får mig att klara mig igenom denna vardag, hur omöjligt det än känns.

AAAAHHHH

Kategori: Vardag

 

Har sådan sjuk ångest över projketplalen till PA100 som jag borde ha gjort klar för länge sedan, men jag vet ju knappt vad jag vill få fram av mitt arbete! Planerar att skriva något jätteotydligt och sedan be om hjälp av min handledare, som jag ännu inte riktigt vet vem det är eftersom min historialärare som jag helst vill ha är i Tyskland. Åh finns det något som ger mer ångest än projektarbetet?
 
Men snart ska jag få tänka på annat. Ludde kommer snart och hämtar upp mig och då ska vi åka till Hummelholm och ha släktmiddag. Ska bli så himla mysigt och otroligt skönt att få tänka på annat än plugg, jobb och sjukdom. Fast datorn åker nog med. Ska försöka bli klar med projektplanen ikväll alternativt imorgonbitti. Har massor av matte och göra också...
 


 
 
Har bakat en chokladpaj till ikväll också. Har aldrig gjort den förut så jag hoppas den är god :)
 
Hade förresten afterwork med bästa Thea igår. Det blev tacos, Ben and Jerry och the green mile, som för övrigt är lika bra som jag minns den. Thea hade det dock jobbigt och satt och grät och tvingade mig att berätta hur den skulle sluta redan efter halva filmen, annars skulle hon åka hem. haha väldigt mysigt i alla fall!
 
 
 

Rough times

Kategori: Vardag

 
Har varit några riktigt jobbiga dagar nu. Gråter hela tiden. Gråter över att livet aldrig är rättvist, att tiden rinner iväg och helt plötsligt är det försent. Det spelar ingen roll hur mycket man gråter, klockan fortsätter ticka, dagarna fortsätter passera och livet fortsätter framåt, trots att det gör så oändligt ont. Jag vill bara ställa mig och skrika på människorna som knuffas på tåget och står i kön på ica. Skrika att livet inte är som det alltid har varit, att allt är annorlunda nu och att inget någonsin kommer bli detsamma. Men det gör jag inte. Istället gråter jag lite till och kramar hjärtat som hänger runt halsen. Jag kramar det hårt och fortsätter hoppas, det är det enda jag kan göra.
 
 
 
 

Sjukling

Kategori: Vardag

 
Vaknade med världens värsta huvudvärk imorse. Har legat med huvudet gömt under täcket hela morgonen för att slippa solljuset. Mår i alla fall tillräckligt bra just nu för att sätta mig och plugga lite. När man läser matte D så kan man inte ens låta migrän stoppa dig! Tror inte jag orkar mig till skolan i alla fall, men jag måste hur som på jobbet kväll. Kul jul.