Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Sommar

Kategori: Vardag

JAG HAR KÖRKORT!

Gud så underbart det känns! Hade en vän som sa "Att ta körkortet är en bättre känsla än att ta studenten". Får väl se om det stämmer, men jag hoppas på ett sätt inte, för då har jag ju det bästa kvar! :D

Gårdagen bjöd på matematik C nationella. Gick inte så bra. Jag håller tummarna på ett g i alla fall. På kvällen så kikade solen fram efter lite regn på eftermiddagen så vi passade på att grilla lite i hagaparken. Sol, grillspett på en engångsgrill, musik och underbart sällskap, kan det bli bättre? Tyvärr så var jag tvungen att åka lite tidigare, jag skyndade mig hem vid halv sju. Men jag ångrar inte det, för då jag kom till Nordmaling tog jag bilen till Ludvig där det bjöds på firarfika för mig (körkort) och honom (ykb). Var riktigt mysigt med jordgubbar, melon och munkar! Fick även en bukett med fina rosor, alltid lika roligt med blommor!

Sedan tog jag och Ludvig bilen till Nordmaling. Där körde jag runt och raggade med bilen full med vänner, inte helt fel det heller!

Nu så ska jag snart till stan. Familjen + Ludde ska äta middag för att fira mamma lite i förväg på morsdag, blir nog supermysigt! Sedan vankas det en fotografering med Bella och Thea, 18 års fest och bilkörning. Kommer bli en underbar lördagkväll!
Kommentarer


Kommentera inlägget här: