Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Övertaggad ekorre som ätit för många kottar och är skitglad

Kategori: Vardag


Det börjar dra ihop sig! Idag ska jag göra sista provet i tvån och det känns så sjukt underbart! Fattar inte att jag har överlevt. Hösten gick som en dans med knappt något plugg alls och sedan KABOOOM kom våren och helvetet. Men jag lever ännu. Imorgon är första kvällen på väldigt länge då jag slipper leva med minsta lilla ångest över stora prov och uppsatser. GÖTT! Nu är det bara att njuta av en underbar sommar, verkar till och med som om vi kommer få lite värme idag, inte dåligt!

Nej nu ska övertaggade lilla jag skynda mig till skolan! Har idrott nu på morgonen och vi ska bara ha en utvärdering i typ tio minuter och sedan får vi sluta. Känns inte så värt. Men jag tänkte att det är lika bra att fara så hinner jag plugga lite biologi också. Sedan så är det ju min sista idrottslektion någonsin, så man kanske ska passa på. Det känns sjukt konstig och det gör det ännu tydligare att det börjar dra ihop sig, snart är man klar och står där på studenten och är så galet lycklig. Fy fan vad jag längtar!


Övertaggad. Orkar inte vara snygg på bild helt enkelt. Jag gillar denna, jag ser verkligen ut som en övertaggad ekorre som ätit för många kottar och är skitglad. Hoppas jag inte är lika korkar som en övertaggad ekorre och springer rakt in i en moped. Om det händer får vi hoppas att mopedisten väjar. Men vilken normal mopedist väjar för en övertaggad ekorre? (jag är ju då inte riktigt normal och brukar vanligtvis väja för övertaggade ekorrar, men det är ju bara jag)

Hahaha åh så långt det blev, nu har jag bråttom!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: