Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Packning på g

Kategori: Vardag

 
Serveringen igår gick superbra, trots att det va stressigt. Alla var jättenöjda och bröllopet var väldigt fint. Hann köpa ett kilo godis på candy corner i Övik också, de hade 600 sorters lösvikt! Herregud alla som varit med mig på godishuset i Umeå vet vilken bedrift det var av mig att bara plocka ett kilo, va så stolt över mig själv. Sedan hann jag göra Felicia stolt också, har köpt en fjällräven ryggsäck! Fick den för 200 kr alltså 500 kr rabatt och jag älskar den! Sedan så tycker jag att Felicia borde söka jobb på fjällräven och naturkompaniet, det är butiker som är som gjorda för henne.
 
Nu ska jag packa, har inte ens börjat. Måste städa lite också så jag slipper komma hem till en svinstia. Sedan blir det en springtur och om jag hinner ska jag ladda upp bilder på datorn. Vid 17.30 idag ska jag träffa några av mina favvo flickor på maxi och så ska vi handla för grillmiddag.
 
 

Kommentarer

  • feljamdf säger:

    Alltså den tanken har slagit mig också! HAHAHAH och under peace har jag skaffat mig kontakter, då en av stoffes polare som vi bodde med, hans papp äger utebutiken i umeå! Så fort jag fattade det så ba, JA DÄR VILL FAN JAG JOBBA! ska söka jobb där eller SF så fort jag börjar på universitet. Fett najjs.
    Sen bra där att du inte köpte hela godisbutiken i övik.

    2012-07-05 | 14:29:11

Kommentera inlägget här: