Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

HEEJ IGEN

Kategori: Vardag

 
HEJ!
 
Två veckor sedan sist! Är nu hemkommen från Tyskland som var helt sjukt kul om ni ville veta! är dock bara hemma och pustar ut lite, imorgon åker jag och Ludde upp till Ammarnäs med en frigge på släpet. Ska bli så skönt att komma upp till stugan, älskar att vara där.
 
Det känns som om veckorna flyger iväg. Typ en månad kvar till skolan börjar och det känns som om lovet nyss började, trots allt jag hunnit med. Känner mig smått stressad nu sedan jag kom hem, så mycket jag vill göra här hemma, men knappt någon tid mellan allt jobb och flängande hit och dit. Saknar alla mina homies något så grymt! Pratade med Malin igår på telefon, kändes som om det var igår men vi insåg att det va över en månad sedan sist. Usch det känns så hemskt! Enda postiva med att skolan snart börjar: man vet vart man har alla de som man tycker om och de kan inte flänga runt till typ london, boden, göteborg, på kryssningar och stockholm. Fast jag ska väll inte klaga, har ju själv varit borta så mycket. Saknar min Bulle som bara varit hemma också, och det är ju mitt eget fel.
 
Nu måste jag stressa vidare. Börjar jobba om en timme och innan dess så hade jag tänkt hinna packa färdigt och städa lite. Slutar inte jobba förens nio och vi åker iväg åtta imorgon.. Jag och Felis hade tänkt spontanåka till skellefteå och se maskninen ikväll, men till och med jag insåg hur idiotiskt det va att jobba och sedan köra av och an till skellefteå. Å jag saknar maskinen. Och Felis. Den bajskorven kommer till nord när jag åker iväg. inte ok.
 
Tänkte att det är bäst att göra som alla andra och lägga upp mitt schema. Jag klagar definitivt inte, även om jag slutar fyra fyra dagar i veckan, jag menar KOLLA IN MIN FREDAG!
 
Just det, hinner inte med bilder nu heller, feel free to hate me.

Packning på g

Kategori: Vardag

 
Serveringen igår gick superbra, trots att det va stressigt. Alla var jättenöjda och bröllopet var väldigt fint. Hann köpa ett kilo godis på candy corner i Övik också, de hade 600 sorters lösvikt! Herregud alla som varit med mig på godishuset i Umeå vet vilken bedrift det var av mig att bara plocka ett kilo, va så stolt över mig själv. Sedan hann jag göra Felicia stolt också, har köpt en fjällräven ryggsäck! Fick den för 200 kr alltså 500 kr rabatt och jag älskar den! Sedan så tycker jag att Felicia borde söka jobb på fjällräven och naturkompaniet, det är butiker som är som gjorda för henne.
 
Nu ska jag packa, har inte ens börjat. Måste städa lite också så jag slipper komma hem till en svinstia. Sedan blir det en springtur och om jag hinner ska jag ladda upp bilder på datorn. Vid 17.30 idag ska jag träffa några av mina favvo flickor på maxi och så ska vi handla för grillmiddag.