Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

KABOOOM

Kategori: Vardag


Hur lyckas man gå från att vara frisk och kry till att bli pissig och dålig på bara några timmar? Inte vet jag men det sa bara KABOOOM så låg jag däckad. Så jag är hemma och tycker synd om mig själv. missar blodlabben på biologin också. Nu får jag kanske aldrig veta om jag möjligen kan vara adopterad. Föga troligt, men man måste ju få gnälla.

Har i alla fall haft en UNDERBAR helg med min älskling på hotell lappland i Lycksele. Han kunde inte komma från jobbet på fredagen, men vi hade tur och fick komma på lördagen istället. Det blev lyckat med en god middag med rolig underhållning, slappande på spaet och mys. Vi ville inte åka hem!!

Nu ska jag försöka plugga lite!

ical <3

Kategori: Vardag


Kom nyss på att jag fortfarande har på mig pyjamasen under min mjukisdress. Är det söndag så är det!

Tänkte vara duktig och plugga fysik nu, men sen kom jag på att jag lämnade fysikböckerna på skolan för att jag "inte skulle behöva dem". Tänkte väl inte på de faktum att jag: 1. har prov på torsdag 2. inte fattar något av det vi håller på med och 3. Jag kommer få ig på grund av de föregående faktumen. Tur att man använder hjärnan ibland. Måste börja skriva upp i min fulla almanacka när jag ska ta hem böckerna, den är min savior alltså!Ja ni ser väl inte vad jag ska göra, bilden är ju lite liten, men såhär fullspäckat är mitt schema för februari..

Slickepott

Kategori: Vardag


Har haft en späckad men rolig vecka då fransoserna var här, inget man glömmer i första taget. I fredags var det därför ganska skönt att bara sträcka ut sig i Bellas soffa med henne och Lottan som var och hälsade på och se film. Igår kväll var det väl tänkt att något skulle hända, men på grund av det dåliga vädret kändes det lite riskabelt att sätta sig i bilen efter E4, så det blev hemmakväll med ett stort gäng vänner och filmen Rio (animerat är ju bäst).

Har blivit en hel del bak inför kommande vecka. Igår bakade jag fabulösa biskvier och just nu väntar jag på att min morotskaka ska svalna nog mycket för att jag ska kunna lägga på frosting. Måste säga att jag hade varit en fantastisk hemmafru! Minus städningen såklart.Självklart är det bästa med att baka att man får slicka på slickepotten. Jag bjussar på den fina minen också.

När inte allt går som planerat

Kategori: Vardag


Franskarna missade flyget från arlanda eftersom att deras flyg från berlin va försenat. Så nu sitter de på en buss från Stockholm och jag måste kliva upp vid två-tre tiden och hämta upp tjejerna på resecentrum. Jippie.. Ska ju till tärna imorgon bitti också, så jag ska strax sova.


Har i alla fall fått handla idag! Ett par träningsbyxor (tappat bort mina gamla) och två underbara linnen blev det. Man bara måste älska rabatter.

det va typ allt. Kände för att gnälla lite på denna situation som inte alls blev som vi tänkt oss.

Godnatt säger jag nu, hoppas ni andra får en bättre sömn än jag får.

French time

Kategori: Vardag


Sitter på skolan och är död, var här 45 minuter innan vilket är ganska vanligt, inte så roligt att kliva upp halv 6 kan jag säga!

Franskarna kommer ikväll och jag vet inte riktigt hur jag känner inför det. Det växlar mellan att jag är taggad, nervös, spänd och otaggad. Men det blir nog roligt, hoppas jag i alla fall!

En annan sak jag är nervös över är valen inför 3:an. Har så mycket som jag vill läsa, men känner inte för att läsa för mycket poäng i onödan heller. Är jättesugen på att läsa multimedia, men det är 200 poäng, det känns som mycket poäng att läsa för en kurs som jag läser bara för att jag tror att den är jätterolig. Ska prata med syon idag och förhoppningsvis kommer det att klarna lite för mig då (troligtvis inte, alla på minerva vet ju hur hon är..)

Försummade vänner

Kategori: Vardag


Är förbannad på världen just nu. Har inom loppet av en kvart grälat/skällt ut/surat på både mamma, pappa, Ludde och Elvira och sedan kastade jag mig i sängen och ville bara gråta. Håller på att gå under av stress och trötthet alltså! har så mycket att göra, och trots att det mesta är saker som jag tycker om så sjukt mycket och som är otroligt roligt, blir man trött av att ha saker hela tiden. Längtar till 24 februari då jag och älsklingen åker för att fira treårsdagen i Lycksele. Ett dygn med spa och mys, ska banne mig stänga av telefonen då! Förhoppningsvis kommer lugnare tider efter februari då jag faktiskt kan ta tid åt bara mig själv och mina försummade vänner.

Nu ska jag sova innan jag får fler utbrott


En försummad vän <3

Oh, you noble gas

Kategori: Vardag


Sitter med min kemilabb, Felicia kan vara stolt (okej, kanske inte just nu men jag har faktiskt kommit en bit och förtjänar en paus).

Är så himla gottesugen just nu och det gör inte saken bättre att frysen är full av mammas bullar.. Ska därför passa på och göra en fruktsallad på ananasen som inte blev uppäten i lördags innan jag gör något dumt och smäller i mig tio bulllar (med varm choklad mmmm!) .


Höhöhö åh gud vad nivån på min humor sjunker när jag pluggar -.-

KAOS i Nordis

Kategori: Vardag


I fredags åkte tjejerna i klassen (minus två) till Nordmaling! Det blev middag, marängswiss, pinsamma filmer, lite dans och mycket mök för att få plats med alla, men det gick bra och vi hade det superkul (jag hoppas flickorna håller med och vill komma på besök fler gånger :P). På lördagen tog vi sovmorgon och sen fick jag stressa till scoutlokalen där vi anordnade spökhajk för de yngre. Blev faktiskt en lyckad och rolig kväll och det tyckte barnen också!

Nu är jag dödstrött, taggar myskväll med Ludvig, måste bara sätta mig och skriva kemi labbrapport, annars kommer Felicia att döda mig imorgon (Hon är ju som sagt duktig och klar med sin del, jag: not so much..)


Mina fina flickor :) Malin förbjöd mig att lägga ut den på facebook, men är det okej här? jag har ändå inga läsare :P kan tillägga att alla drog av sig jeansen och kom in i mysmode efter middagen, därav mina långkalsonger (det är fan -30 = långkalsonger är ett måste).

P.S Barcelonaresan är nu bokad, så den 15 juni åker jag iväg, LÄNGTAR!!!