Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Lycka

Kategori: Vardag

 
Har haft en underbar jul med mina nära. Det har dock fattats någon och jag hade stunder under julhelgen då det kändes som om mormor skulle komma inflygande skrattandes och säga att hon bara skojats. Saknar henne något så otroligt, men hon finns ju alltid med oss i minnet. 
 
Jag längtar så sjukt mycket till 2013. Man har alltid höga förväntningar inför ett nytt år, men denna gång är det lite extra. Har så mycket att se fram emot! Bland annat har vi nu bokat tåg och hotell i New york för en weekend mitt under vår resa till Washington! har drömt om den staden så länge och nu sitter jag hela dagarna och spanar på ställen jag vill besöka, saker jag vill hinna göra och affärer där jag vill shoppa.
 
Igår började även något annat att planeras som jag verkligen ser fram emot. Inget bestämt, eller så, men drömma måste man få göra! Förhoppningsvis kan jag berätta mer snart!
 
 
 
Bilder från vårat hotell. Det ligger precis intill Central park. Hade verkligen velat ha ett rum med utsikt över parken, men de rummen va slut. Stadsutsikt känns ju dock inte helt fel det heller! :)
 
 
 
 

Kommentarer

  • Herbert munkhammar säger:

    Åh ejlo jag är så glad för din skull att du ska till new york!!!!! och att du haft en bra jul! puss puss puss och kram!!!!
    post.scriptum. jag kanske svänger förbi och kör en liveversion av kärlek vid sista ögonkastet på newyeears eve ;);););););) mvh. fel....ja mena hebbe.

    2012-12-28 | 10:34:12

Kommentera inlägget här: