Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Skolstart

Kategori: Vardag

Så var vardagen tillbaka med allt vad det innebär. Har varit jätteskönt att träffa alla igen och mitt schema för hösten är verkligen super, så jag tror att höstterminen bara kommer flyga fram! Panikvalde projektarbete idag, hoppas att det inte bara blir en plåga att arbeta med.

Imorgon ska alla treor till Klabböle energicentrum på studiebesök och för att umgås. Låter väl inte så kul, men får se det som en dag med alla mina vänner, vi har ju inte så många lektioner tillsammans i år allihopa tillsammans, så man får passa på.

I helgen är en resa till Ammarnäs inplanerad med mina fina vänner. Det kommer bli en massa mys, fiske, kanske ridning av islandshästar och god mat. ÅÅ ska bli så kul!

Nu ska jag laga mat till familjen som en duktig dotter. Ikväll har jag bara tänkt mysa ner mig i soffan med lite serier, varma hjortron och glass och försöka lägga in mina bilder på datorn. Det är så sjukt bökigt och därför så orkar jag aldrig göra det men måste skärpa mig nu, jag vet att ni dreglar efter mina sommarbilder..
 
 
Har faktiskt en del bilder från Spanien på datorn redan, de från min lilla kamera. Tänker dock vänta med att visa dem tills jag har alla bilder, men en bild på våra fina fötter får ni. Ignorera mina tjocka, fula tår längst till vänster bara. Och Gurras jättebruna ben, skitfuskigt ju!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: