Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Höstlov

Kategori: Vardag


Nu har Ludvig lämnat landet och sitter på ett flyg till München för att sedan landa i Madrid ikväll. Avundsjukan är stor, saknaden större, redan! Känns som en evighet till onsdag nattt ju! Tack och lov för skype, och jag hade tänkt underhålla mig med att göra nyttiga saker som att städa, plugga och sånt och umgås med fina vänner.

Nu ska jag inte gnälla mer som en kärlekskrank tonåring (trots att det är det jag är :P). Dagen blir nog väldigt lugn och kvällen kommer förhoppningsvis spenderas med två väldigt trevliga (och vackra) brudar!


SnyggThea


SnyggBellaSen hade jag tänkt träffa SnyggFelis någon dag också, om hon tillåter det efter att jag lagt upp denna bild..


Man bara måste älska photobooth, speciellt när folk lånar ens dator och inte tar bort alla vackra bilder efteråt <3

hemma

Kategori: Vardag


Blev hemma från skolan idag, hade ont i huvudet imorse och då kändes det inte så kul att åka fem mil, ha fem st sjuttio minuters lektioner (= ALLA lektioner) och sedan åka fem mil hem för att sedan plugga hela kvällen inför matteprovet som troligtvis kommer ta livet av mig imorgon.

Så istället kör jag en mattedag! Så roligt! Nej. Har gjort frågetecken vid de frågor som jag inte fattar, vilket har resulterat i ett vackert mönster av frågetecken genom hela första kapitlet. Inte så kul!

Nej nu ska jag fortsätta tortyren. Det enda positiva med denna dag är att jag kan plugga stenhårt så jag kan skita i pluggandet ikväll och bara mysa med min pojkvän som sticker till Spanien imorgon! Utan mig! Hur ska jag överleva! :O det är ju tur att jag har plugget då, för det är ju nästan lika roligt som att vara med honom.. NOOT!

Förresten: Höstlov om ca 24 timmar nu!!! :D

Time to go

Kategori: Vardag


Ska strax gå och ta en dusch för att sedan pallra mig ner till Thea. Vi ska planera inför vattengympa passen som vi ska hålla i när vi börjar jobba nästa vecka. Är super taggad faktiskt! Sedan har jag inte så mycket inplanerat för dagen, får se :)

Imorgon fyller Thea år också! blev tårta igår med ett gäng vänner, super mysigt att bara ta det lugnt, va så sjukt trött igår.

Idag är det mindre än en månad kvar tills jag lämnar landet och åker till Frankrike. Se så sjukt mycket fram emot det och det ska bli så skönt att åka iväg och se något nytt. Tjejen jag ska bo hos verkar supersjyst och det verkar som om vi ska göra många spännande grejer, härligt! :D


En mycket söt pojke förra helgen!

Lördag

Kategori: Vardag


God morgon säger jag! Har haft en väldigt lugn morgon med min fina pojkvän innan han åkte hem för att arbete med ved, och jag fortsatte att ta det lugnt genom att äta nybakta scones till frukost, mums!

Igår blev det en resa till stan för att köra laserdome med lite fina vänner. Träffade Felicia och Stina också, kunde dock inte få dem att köra med oss. Efteråt var vi ett gäng svettiga förlorare med glada miner som tog oss till max för lite mat och sedan bar det hem till lilla Nordis och lite mys med pojkvännen för min del. En väldigt lyckad kväll blev det faktiskt måste jag säga! :)

Idag är det kemi som gäller. Man hinner bara bli klar med ett prov, så är det dags för nästa. Ska gå in på skype och få stöd av Felicia, hur överlevde dom innan internet egentligen?


Gilla att det blir mycket fina bilder med mig och mina böcker nuförtiden, men så ser ju mitt liv ut också så!


Lägger in en bild på mig och världens finaste Ami som ligger bredvid mig och ska hjälpa mig plugga. Hon är dock inte den lättaste att få på bild, sen ser hon ju ut lite som en utter på denna bild också, men hon är ju mammas lilla bebis utter <3

Nu, skype och lite överblivet karamellkungen från igår!

Och man bah VAAAAH??

Kategori: Vardag


Fattar nada av fysiken. Trodde jag gjorde det, men ack så fel jag kunde ha. Palla vara smart liksom.. ORKAR. INTE. PLUGGA. Kan jag inte bara få gå och sova istället?

Min frustration dokumenterad i bild.

Ska försöka sparka mig i baken och bli bättre på att plugga, för mina kära klasskompisars skull. Dom har så tråkiga liv att dom inte klarar sig utan min blogg  längre ( Kan vara fysikens fel faktiskt). Fattar dock inte hur min blogg kan göra livet lättare för dem, fast iof kanske de bara skrattar åt mina vackra bilder, det skulle ju förklara en hel del..

EDIT: HAHAHAH hur hjärntvättad kan man vara egentligen?! Skrev att jag skulle bli bättre på att plugga istället för att bli bättre på att blogga! HAHAHA (fast iof kan det ju behövas en förbättring på pluggfronten också... -.-)