Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Smoothies & pankakstårta

Kategori: Vardag


Hade tänkt köra en dag packad med plugg, städning och packning, men istället blev det en riktig mysdag med världens finaste pojkvän. Vi gjorde dundergoda smoothies och bara myste framför tvn. Har dock kommit en bit på svenskan och har nästan packat färdigt, så en del är klart i alla fall! Nu blir det prommis med hundarna och lite mer packning, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

Igår va det pankakstårta för hela slanten eftersom Malin och Stina fyllt år! Det blev en riktigt rolig men tidig kväll, som vanligt för mig som är buschbo.

Hur va det med självdiciplinen nu då?

Kategori: Vardag


Sitter just nu i ett grupprum och "pluggar" med Agnes och Thea. Har så sjukt dålig självdiciplin!

Mina föräldrar sitter just nu i bilen på väg till Västerås, där dom sen ska ta flyget ifrån till LONDON! är så avis så jag kokar! Längtar tillbaka så grymt mycket, måste snart dit igen känner jag. Men jag ska väl inte gnälla, frankrike på måndag :D

Idag blir det pankakstårta efter skolan för att fira Mallanbrallan som blev stor i onsdags!

Ben+Jerry+Elin=sant <3

Kategori: Vardag
Ben & Jerry på hålet för min skadade och svullna hals, gillart! Sen att den endast kostar 20kr i uppehållsrummet är ju alltid ett plus!

Drägel

Kategori: Vardag


Behöver jag säga mer eller?
Funderar över att köpa dessa för jul/nyår, eftersom att de är mycket mer användbara än "vanliga" pumps som jag tänkte ha först. Dessa går ju att ha till vardags också (eller ja, kanske inte skor för Nord, men dessa är så snygga att jag nog inte skulle kunna låta bli!)

Kommer från nelly

Hade tänkt satsa på acessoarer i jul och köpa bara en enkel svart klänning till, eftersom det kan användas så mycket mer än om man köper värsta klänningen. kanske lägger ut vad jag har tänkt mig senare :)

Sjuklingen, drogar'n och mongoliden

Kategori: Vardag


Åkte till skolan idag influensa till trots som en duktig elev. Som jag sa till min mamma, kändes som om en elefant suttit på mitt huvud, men jag kämpade! skönt att jag bara hade två lektioner idag kan man lugnt säga. Är dock heeelt knäckt just nu, skulle gärna sova hela kvällen, men jag måste ner på handbollen och sen måste jag plugga.


Såhär sjuk ser jag ut just nu. blir nästan mörkrädd. Har inget smink idag, för sjuka människor sminkar sig inte. Då kan dom ju inte klaga på att dom är sjuka, för dom ser inte sjuka ut, och man vill ju se sjuk ut, så folk tycker synd om en, man behöver lite sympati när man är sjuk.


Sen ville jag visa en bild på min fina ring som jag fick av min fina pojkvän som varit i Madrid, men på denna bild såg jag drogad ut, så jag lägger ut en till bild, eftersom att jag inte bara kan se mongo ut på alla bilder. Ville endå lägga ut bilden, för jag såg så roligt ut.


Här ser jag också mongo ut, men vi kör på den, för vem bryr sig egentligen?

Influensa

Kategori: Vardag


Har haft ett mysigt och lugnt höstlov med mysigt umgänge och långa sovmorgnar! Precis vad jag behövde, ladda upp batterierna!

Dock så blev jag helt plötsligt dåligt på lördagskvällen och det blev bara värre. Tror jag har dragit på mig influensa, för det gör ont i huvud, hals, rygg, lår, nacke och inte nog med det så har jag ingen aptit alls och illamående vilket gör att jag inte äter = skit ont i magen också.. Har knappt kunnat sova i två nätter eftersom jag har vaknat och kallsvettats av feber och haft så ont i ryggen att jag inte kan ligga, stå eller sitta. Huvva! Vill verkligen till skolan imorgon, kan inte missa mer nu!

Speciellt inte med tanke på att det idag är exakt en vecka kvar tills jag sticker till Frankrike! Är så laddad! Har fått bilder på huset jag ska bo i och det ser jättefint ut och jag ska få ett eget rum, vilket kan vara skönt. Tror det kommer bli jätte kul och det ska bli lite skönt med lite omväxling från de trista vädret och vardagen som bara rullar på.

Nu ska jag fortsätta kämpa med romananalysen och sedan fortsätta med resten av allt plugg jag måste ha gjort till nästa vecka :)