Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

London nästa!

Kategori: Vardag


Så var det snart dags. Flyget går klockan 07.25 imorgon, är lite nervös faktiskt. Hoppas att jag har fått med mig allt som jag ska ha med mig, men jag tror det iallafall :) Ska sova hos Felicia i Vännäs ikväll eftersom att mina föräldrar inte har möjlighet att skjutsa imorgon bitti. Har kollat på vädret, och det ser tyvärr ut som att det ska regna både fredag och lördag, det känns ganska trist, men tanken med resan var ju faktiskt inte en solsemester utan att vi ska hälsa på Malin, göra lite sightseen och shoppa! :)

Idag har jag haft en rätt så mysig och lugn eftermiddag med två av mina absoluta favoriter i heela världen. Vi startade med traditionsenligt examensfika på näslunds, bara för att man går på olika skolor, i en annan stad och att det inte ens är på rätt dag, kan inte stoppa oss från vårat traditionsfika! Sedan gick vi av och an 4 gånger i Nordmaling, i jakt på de rätta klubborna. Ni läste rätt, inget slår en riktigt god klubba såhär en tisdags eftermiddag. Tillslut hittade vi det vi sökte och satt i parken en ganska lång stund och bara tog det lungt. Ganska tungt avsked sedan, eftersom Thea har drömt att vi ska dö i London, hon är alltid lika positiv...

Strax kommer Ludde och ska säga hej då til mig. Vet inte hur jag ska klara mig utan honom till på söndagkväll!!


Naaw dom är så söta mina vänner! <3

Franska, Engelska och hela ramsan

Kategori: Vardag


Har ett omprov i franska imorgon. Fattar typ ingenting och jag orkar verkligen inte plugga! ska ta en dusch, plugga lite från sängen och sedan hoppas på ett mirakel.

Imorgon ska vi fira Ludvig som fyllde 18 igår! dom växer upp så fort.. :P Allt är en hemlis men det kommer att bli super mysigt och super kul! Är dock så himla dålig på att hålla det hemligt! Har nästan försagt mig flera gånger..

Imorgon är det fem dagar kvar till London. Herregud. Jag har typ ingenting ordnat. Jag är inte bara skoltrött, hjärnan i allmänt har tagit sommarlov. Är sjukt taggad i alla fall, men det känns som inte på riktigt. Jag har som inte riktigt fattat att om fem dagar så drar jag, Felicia och Frida till London. Ensamma. Seule. Solo. Alone. Jag tror det kommer bli ett äventyr vi sent ska glömma och vi ska ju få träffa fina Malin igen, som vi har saknat henne!

Nej nu blir det dusch!

French

Kategori: Vardag


Sitter och tar det lugnt på franskan. Ingen lärare = orkar banne mig inte jobba. Det är inte ens viktigt, uppgiften vi har fått, det är bara för att plåga oss.

I förrgår blev det big brother final (Jaaa Simon vann och vi såg Andre! :D) sen blev det grillning och mys. var en hel hög med människor, skit kul :) Igår så blev det kubb hemma hos Ludde (jag, Bella, Andre och Ludde rockade fett och vann båda gångerna!)

Nu blir det lunch! :D


Sommarlov nu tack!

Sommarkänsla

Kategori: Vardag


Sitter och försöker plugga, men har 0 självdiciplin. Hur kul är det när man har sommarlovskänsla i hela kroppen, men endå måste plugga inför en vecka som kommer att vara packad med viktiga och svåra prov? Inte alls kul. Imorgon ska jag låsa in mig i huset och försöka plugga hela dagen, trots att det är nationaldagen. Jag hoppas på regn, annars kommer jag inte att göra det.

Något annat jag ska göra imorgon är att lägga in bilder från kameran, alldeles för länge sen och minneskortet är proppat. Har haft en underbar långhelg som självklart har dokumenteras med en massa superfina bilder på några av de absolut bästa människorna i världen! Tack för en underbar helg, och jag hoppas och tror att sommaren kommer att bli super om den fortsätter som den har startat! :)

Nej nu ska jag återgå till plugget. Snart kommer Ludde och då ska vi ge oss ut mot havet på järnäshalvön, helt klart the place to be under sommaren. Första stopp: Grillat i husvagnen i bäcknäset. Andra stopp: B.B final i Bellas stuga med ett gäng goa människor för att hejja på Simon och kolla efter Andre som ska sitta på första raden. Det blir nog en riktigt härlig kväll :)