Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Dag 2

Kategori: Vardag


Nio saker om mig själv

1. Jag är väldigt klumpig Eller "homlig" som min pojkvän kallar det

2. Jag är väldigt känslosam

3. Jag hatar att bråka
Blir först väldigt väldigt arg, sedan blir jag trött på det och säger förlåt. Jag citerar mig själv: "Varför bråka och vara arg, när man kan ha kul och må bra?"

4. Jag skjuter upp jobbiga saker
Får ångest över något jag inte gjort, så jag skjuter upp det ännu mer vilket ger mig mer ångest så jag skjuter upp det igen... och så håller jag på.

5. Jag är en dålig förlorare I lagsporter och spel är det okej, men jämarns om det är en mot en, speciellt om jag förlorar med mycket. Har otrolig prestationsångest och hata

6. Jag är en gottegris Tragiskt men sant. Allt från godis till frukt är mumma! Det gör att jag har en slags hatkärlek till julen, älskar godiset, julbaket, tårtorna, ris à la maltan och julbordet, hatar ångesten man får efter nyår då man inser hur mycket man ätit..

7. Jag är tondöv, saknar taktkänsla och kan verkligen inte dansa Ändå älskar jag att sjunga och det finns inget bättre än att dansa loss till en riktigt bra låt!

8. Jag är en drömmare Kan varken måla eller spela musik, men jag har alltid varit bra på att skriva och har alltid fått mycket beröm av tidigare lärare. Vet inte om jag är lika duktig fortfarande, men jag älskar fortfarande att skriva. Min inspiration kommer från saker jag ser eller människor jag möter, sen blandas allt ihop till en bra mix i min hjärna. Jag fantiserar otroligt mycket, speciellt när jag har tråkigt. Jag brukar skapa egna historier och ibland går det så lågnt så jag gråter då jag tänker på dem, som den lilla känslosamma människan jag är.

9. Jag har världens finaste pojkvän Haha jag kom inte på något bättre, nio grejer är svårt! Men det är faktiskt sant, han är finast. Finns ingen som kan få mig att bli glad så fort då jag mår dåligt eller skratta så högt. Han läser mig som en öppen bok och ger mig alltid de finaste, galnaste och sötaste komplimangerna man kan tänka sig. Finns ingen som kan få mig att glömma all ångest och stress som vardagen för med sig som han gör, han får mig att bara släppa allt och njuta av stunden.Här är en bild på tre otroligt underbara flickor från en underbar resa till London i sommras, blir alldeles varm i hjärtat då jag tänker tillbaka, det va så kul! Passar kanske inte in i sammanhanget, eller jo: 10. Jag är väldigt lycklig Har underbara vänner, har en underbar pojkvän, underbar familj och har underbara minnen från underbara platser, Kan det bli bättre?

Dag ett

Kategori: Vardag


Tio saker jag vill göra innan jag dör utan inbördes ordning

- Skaffa tatuering
Eller snarare tatueringar. När jag fyller 18 har jag planerat att göra min första, sen har jag idéer till fler också. Inga stora och maffiga, utan bara små och vackra.

- Bli gammal med den jag älskar
Alla har väl någon gång haft den där lilla gnagande tanken att man ska bli skruttig och gammal helt själv. Inte för att det är något som man går och tänker på särskillt ofta när man är 17år. Sen har jag ju världens finaste pojkvän sedan snart tre år som jag älskar mer än något annat, men framtiden är inget vi planerar ännu, vi tar dagen som den kommer helt enkelt.

- Resa till jordens alla hörn
Har så många platser jag vill se, uppleverser jag vill göra, människor jag vill träffa och kulturer att upptäcka. Exempel på drömresor är Dubai, Sydafrika, Japan, Hawai, fler resor till USA och London, Scottland och Brasilien.

-
Utbilda mig
Obviously vill jag ju göra något nyttigt av mitt liv. Skulle helst av allt vilja bli psykolog, men det är ju önsketänkande eftersom att jag inte är nog smart och för lat för att plugga mig så smart.

- Skaffa barn
Att se någon växa upp, av sitt eget kött och blod, som man delar med den man älskar, det måste ju vara en underbar känsla, varför skulle det annars finnas så många barn, hallå?!

- Skriva en bok
Jag tycker om att skriva, men jag avslutar aldrig det jag påbörjar. Men någon gång vill jag skriva färdigt en hel roman, spelar ingen roll om den blir publicerad eller inte.

- Gifta mig
Utomhus med nära och kära i solljus en varm sommardag. Stor god tårta, vacker klänning och en snygg brudgum.

- Göra skillnad
Hjälpa någon till ett bättre liv är något som jag verkligen vill göra. Kanske genom volontärarbete i något fattigt landeller genom mitt framtida yrke. Inte många gånger man mår så bra som då man hjälper någon annan.

- Simma med delfiner
En flickdröm som finns kvar än idag

- Vara lycklig
En klycha som jag måste ha med. Självklart vill jag vara lycklig. Fast ibland vill jag även vara arg och ledsen, annars kan man inte uppskatta de lyckliga stunderna fullt ut

Långt, men ni bad om det (Agnes och Linnea alltså, resten får stå ut)

Freeedag!!

Kategori: Vardag


Asså så himla konstigt! skrev i förrgår ett inlägg om att jag jobbat hela kvällen och helt enkelt inte orkade starta listan. Borta!!! spooky!!!!

Igår så började jag inte heller. Har ingen bra ursäkt. Istället såg jag en dokumentär (vuvenpoäng?) om svenska skolan som verkligen fick mig att må dåligt och jag blev verkligen frustrerad! Kolla in "Världens bästa skitskola" på ettan typ klockan 20.00 på torsdagar, om ni också vill samla på er extra vuxenpoäng!!

Okej nu ska jag försöka mig på den där jävla listan. Känner mig smått töntig då jag sitter och skriver om mina framtidsdrömmar. Men har man lovat så har man.

Ten days

Kategori: Vardag


Efter att jag igår fick ett arg mail av några trogna läsare (och klasskamrater), om att de ville att jag skulle börja uppdatera oftare, så tänkte jag att nej nu ska jag skärpa mig! Lånade därför denna lista nedan från några bloggar jag läser och tänkte köra igenom den :) Ska försöka skriva varje dag, men eftersom jag jobbar vissa kvällar och brukar vara död när jag kommer hem, kommer jag garanterat fuska, men lovar, ska köra hela!!!!

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.
Dag två: Nio saker om dig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.
Dag fyra: Sju saker du tänker på ofta
Dag fem: Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga.
Dag sex: Fem saker du gillar att göra.
Dag sju: Fyra saker du tycker är tändande.
Dag åtta: Tre saker du tycker är avtändande.
Dag nio: Två favoritlåtar.
Dag tio: En bekännelse