Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

CHTAAN

Kategori: Vardag


Klev upp åtta imorse, redo för dagens äventyr. Hade tänkt ta en promenad nu på morgonen, men insåg att jag endå kommer gå inprincip hela dagen, och jag vill inte mörda min höft.

Idag ska vi se "jag saknar dig", är sjukt taggad och jag hoppas att den är bra och att jag kanske får gråta lite.

Jag skulle skicka lite bilder till min mormor igår, på typ familjen mm. Jag tänkte också skicka med en bild på mig och Ludvig, men istället var jag nära på att skicka med denna:


En järv på kolmården, för er som inte gått i scouterna eller gillar mitt i naturen

Det här var bilden jag hade tänkt skicka med:

Asså jag vet inte, vi kanske är lite lika? skulle mormor märka någon skillnad eller skulle hon ringa mig om några dagar och säga: "Elin, bilderna var jättefina, men den sista på dig och Ludvig, vart är Ludvig egentligen?" Då skulle jag ha svarat: "Mormor, jag har ätit upp honom, ser du inte hur nöjd jag ser ut då jag rapar?"

Nej nu är det snart dags att gå till bussen

back again

Kategori: Vardag


En lång men endå ack för kort sommar utan bloggen. Ska nog fira att jag är tillbaka med ett bildregn från sommaren som gått. Om jag ids det vill säga.

Har varit på vandring med mina kära kompanjoner Felicia och Thea för ett par dagar sedan. Slutade med att jag nu har en höft som är helt messed up så nu är jag halta lotta. Börjar bli bättre tack och lov, går nog som normala människor till skolan börjar.

Är så sjukt jäkla shoppingsugen! Har knappt handlat något sedan England (okej, ett par skor, en jacka och en tröja, jag erkänner...). Nu planeras inköp från elf och imorgon blir det stan med Thea, Wilma och Elvira för att se bio, och jag har då tänkt införskaffa lite höstmåsten som typ halsduk, tjocktröjor, billiga hm linnen, smycken, mascara, bh och så har jag spanat in ett par super snygga skor på hm.com som jag är tveksam till om jag kommer kunna motstå.. GAAHHH pengarna brinner i plånboken alltså!!

Tack och lov så har jag fått jobb i höst! Ska dela på en halvtid på badet med thea, är sjukt taggad! lite extra cash är aldrig helt fel liksom!