Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Call of duty baby! :P

Kategori: Vardag


Hello =)

Sitter med Älsklingspojken som spelar call of duty och väntar på Eric och Bella (som för övrigt kom nu :P). Idag på hemkuskapen hade vi inflyttningsfest så vi skulle laga mat. Blev as gott! fläskfilé famenco med klyftpotatis och till efterrätt marängsvish (svich, sviss??? :P). Vi gjorde chockladsås på mammas vis med grädde, marabou choklad och sirap (så mkt godare än allt annat!) men som en tvist hade vi marabou mintkrokant istället för vanligt. Det blev bara för gott! :D

Nä nu ska jag vara social =)

Kram

Inget händer, inget alls

Kategori: Vardag


Kolla vad duktig jag är! :D

Har varit en ganska händelselös dag. For till Thea för att gratta hennes mamma på hennes födelsedag, sen har jag bara suttit framför TVn med datorn i knäet. Snacka om att jag känner mig som en NO LIFER!!!! Har ont i rumpan av den här stenhårda soffan och mina fötter har somnat.

Tänkte lägga in en bild från sportlovet också, men internet ville inte riktigt, så jag får ta det någon annan dag =)

Måste plugga lite franska nu, har prov på tisdag :S usch vad jag vill ha sommarlov!!

Kram

Hej hopp =)

Kategori: Vardag


Det är helt sjukt vad jag har blivit dålig på att blogga! förut så skrev jag iallafall ett inlägg per dag, nu är det ett per månad. Och då är det om hur dålig jag är på att uppdatera.

Det är lite det att det är så mycket just nu. Sista terminen innan gymnasiet med nationella och allt vad det heter, kompisar, träningar, läxor, pojkvän och såå mkt mer! När jag äntligen är ledig, orkar jag inte, jag sitter just nu och längtar såå efter min säng!

Men nu ska det bli andra bullar! (Okej, borde inte lova för mkt men :)) Jag ska försöka bli bättre, jag vet inte för vem, kanske mest för mitt dåliga samvete över min stackarns lilla blogg. och Jag måste ut och fota också, det kliar i fingrarna, Om bara den där förbajade snön försvann en gång för alla!

Äntligen dags att säga:

SÄNGEN HERE I COME!!!!!!

Kram och godnatt