Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Shit asså!

Kategori: Vardag


Åå jag är så hungrig att jag avliiider!!!! OMG! Och inte får man mat förns klockan 6, så he e bara att bita ihop, för inte finns det något i kylskåpet som lockar, icke sa nicke! (vad menar man med det egentligen? varför ska nicke säga icke, det var ju jag. Alltså:, icke sa elin :} :P) snart börjar jag ju tugga på inredningen och det är inte ens gott! :O

Ett inlägg från en allmänt uttråkad och dö hungrig Elin

Kram på er!

aoo my muskler!

Kategori: Vardag


Tkr denna är frään =) Men var tusan har vår älsakde sol gömt sig?? Har inte sett den på flera veckor, tror att den har tagit break och är på solsemester någonstans där inte jag är.


Kom nyss hem från backen. Det var härligt, fast svårt att åka på Bellas mammas skidor. Vi hade faktiskt rikitgt kul. På slutet åkte vi med Andre SH, Anton, Max och Eric i skogen och snacka om att jag ramlade! Det va ruggit svårt med mina skidor. Jag höll på att köra in i ett träd, jag körde ner i ett dike och ramlade. Thea har fortfarande inte slutat skratta åt mig när jag for, och jag gissar på att hon fortfarande skrattar.

Stallet ikväll. och sen så ska vi till Lundberg/Österlund och äta middag. Great. Jag är svettig och kommer lukta häst. Toppen, verkligen! Tur att hästar doftar, inte luktar :)

You don`t know what you got till you missing it allot, I had to go and throw it away
- Hurtful med Erik Hassle, tkr det låter så fint :]


Kram people =)

Uttråkad och uteggad

Kategori: Vardag


Far om en stund nu, men har så hiimla tråkigt. Går inte att ladda upp bilder på bloggen så jag är lite halv pist. Och uttråkad. Och lite hungrig. Gosh jag måste äta något. Och nu kommer min lillebror inspringande i snorkel och utan byxor. TOTALT normalt. Han har ju inte då sig sina rosa kaninmuffar (http://eaes.blogg.se/2008/december/konsten-att-anvanda-nya-snygga-mossor.html - Länk! orkar bara inte fixa den) iaf. Vääldigt positivt.

Måste...sluta.....egga....Hurtful (kolla senaste inlägget).....Lyssnar på den för hundrade gången.....Kan hela texten.....Den är SÅ bra.... Kommer spy när någon nämner den om ett tag.........

Kram  på er

Erik Hassle

Kategori: Musik


Skit bra låt som Jag och mina två kompanjoner eggade igår. och jag har fortsatt idag


Erik Hassle-Hurtful
Kram my dear dalings

Åliiid =)

Kategori: VardagSka till åliiid idag och är ganska pepp, även om jag inte har några egna slalomskidor. Asså jag måste fråga, är det någon som vet hur man kan tappa bort ett par långa röda skidor? Fråga då inte mig, för även om det är precis vad jag gjort, så har jag inte den blekaste aning om hur jag gjorde det.

Igår va riktigt nice. Att se en ruggit bra film, sjunga falskt åt lugna favoriter, lussna på bra musik, frossa glass och chokladbilar och bli författare är något av det bästa man kan göra på en fredagkväll. Älskar verkligen mina kompisar! Igår va så bra med er <33


Kram allihopa!

I taket lyser stjärnorna <33

Kategori: VardagI taket lyser stjärnorna var bra. Riktigt bra. Men den kunde ha varit bättre. Om man jämför med boken var den inget, endåhelt klart sevärd och, som bella sa, skulle jag ha ångrat mig om jag missat den. =)

Sitter hos bella och har påbörjat vår tragiska bok. jag gillar den, men vet inte om någon någonsin skulle förstå oss.

<33

Kram på er

Nr 300

Kategori: Vardag


Mitt 300:ade inlägg kommer här =) Slutade kvart i två idag, hur nice som helst. Satt till halv tre och spelade kort med Bina, Fille och Dagnu på UG (snacka om att dom fuska! :P äger på memory asså XD) haha det va skojj. När jag kom hem tog jag vovvarna på en prommis =) Tog med mig kameran för att pröva objektivet och oj så glad jag blev! det blev helt okej bilder, även om det inte riktigt fanns ngt att fota =) Ska snart dra till Bella och äta middag innan vi drar till Umeå på le premiere på I taket lyser stjärnorna! är super pepp =D

Slänger in en bild med ny objektivet :] inte så intressant bild menKram

"And suddenly everything was okey" =)

Kategori: VardagVanlig Torsdag idag antar jag med inte så himla mkt att informera om. Något positivt är iaf att vi kanske slutar klockan kvart i två imorgon om hemkunskaps läraren nu inte har ensvisat sig och skaffat en vikarie. Ni anar inte hur najjs det skulle va!

Träning ikväll då, riktigt nice att springa av sig som vanligt. Vet inte vad det är men på sistone så har det varit något som jag inte riktigt kan förklara och det pirrar i hela kroppen efter att få springa! Skulle gärna ta en sväng upp i skogen om det inte varit träning och bara släppa alla tankar. Det är så himla nice :D

Min lillebror va superman imorse med dräkt och allt. när jag skulle ge honom vantarna kollade han bara på mig och sa: "men hallå! Superman behöver inga vantar!" sen öppnade han dörren och gick ut. Haha han är så gullig (berätta det inte för honom, han skulle bli skit förbannad, Superman är ju inte söt! :P)

Kram på er!

Fuck the world, fuck dalarna (Ny bok av B,E & T)

Kategori: Vardag


       Fuck the world we live in
     För alla er som har det svårt                                                        
                                               

                           Fuck Dalarna
                
För att det komplicerar liv
   
                                     
Fuck killar
                                När dom inte förstår

                                                                Fuck tårar
                     
                              När man försöker vara stark

                                                                                                
Fuck kärlek   
                                                                                        
När det gör så jävla ont

                                                                                                                                   
Love vänner
                                                                                                                              För att dom alltid förstår

                                                                                                                  
      

   
Älska världen vi lever i, För att det alltid kommer en dag efter imorgon
        
                                    Var stark inte vek
Kram på erAll we are

Kategori: MusikTkr att den här låten är riktigt gullig´, därför lägger jag ut den. Sedan tkr jag verkligen om texten, därför blev det den här videon =)


Matt Nathanson- All we are
Kram <33

Stickstrejk??

Kategori: VardagSka snart till stallet, men Thea måste komma först  =)

Gissa vad jag fick för uuunderbart sms idag? jo från posten! mitt objektiv hade kommit och åå så himla glad jag blev! :D Kan dock inte pröva det idag, det är redan mörkt. Får skynda mig hem imorgon för jag läängtar efter att få pröva underverket :D

Fotbollen idag gick bra =) även fast jag och Mickaela krockade och en liten liten bula vill komma fram så va det kul =)

Lägtar verkligen till helgen just nu vet inte vad som händer men de flesta förslag är välkommna. Ingen bio på fredag (vi fick inte för alla parter och Bella ska in med sina föräldrar) så det KANSKE blir på lördag, men vi får se om jag har lust. Bajs att filmen är SÅ efterlängtad, annars hade jag stannat hemma och stejkat genom att sticka (Även fast jag SUGER på att sticka. Fast jag har faktisk stickat ett par vantar, fast jag har inte den blekase aning om vart dom är just nu.) Har ändå inget för mig och det skulle faktiskt bli skit kul att gå på bio med Thea, Bella och Pontus (vet inte om det blir några fler men =)), så jag får nog ge mig, jag kan ju endå inte sticka och det är förresten SKIT tråkigt. Får se, är ju envis men....

Kram på er =)

Elin dressed to impress

Kategori: Flumm inlägg


Tunikor är mäns uppfinning för att få se kvinnornas ben

Strumpbyxor blev kvinnans uppfinning för att ge igen


Jag vet inte vilken ide som jag avskyr mest (eller dig Hannah, men du är mkt svårare att avsky) men i vilket fall som helst så har jag på mig det nu (strumpbyxor och tunika, inte Hannah). Får bara hoppas att Hannah inte vaknar klockan nio, kmr inspringande på skolan, ser på mig och säger: "just ja! förlåt...." Då är det nog henne jag avskyr (en stund iaf)


Asså jag är verkligen inte typen som har klänning/tunika. Visst, jag har typ två sommar klänningar, ett par kjolar, 2 finare klänningar och korta tunikor till jeans. thats it.Vet inte vart den här som jag har på mig kmr ifrån, har aldrig använt den. Är liite nervös.


Och just ja......JAG HAR INGA FICKOR!!! Hur i alla tunikors namn ska det här gå?

Och strumpbyxorna kliar

Kram people och önska mig lycka till (kmr behövas)

The kooks

Kategori: Musik


Gammal goding som jag bjussar för att jag har så tråkigt =) Den är riktigt braThe kooks-She moves in her own wayKjam

Slooowmotiooon in Nooordan

Kategori: Vardag


Den känns som om den här veckan värkligen seeegaar sig fram. Det är ju bara tisdag! Men det kanske är lite bra, när veckrna annars susar förbi kanske det är bra att ha en seeegaar vecka =) På fredag blir det troligtvis in till stan och se premiären av  "i taket lyser stjärnorna". Har redan läst boken två ggr och den är ruggit bra! Så jag ser fram emot det, får se vilka som åker in, men det ska bli riktigt skojj iaf =)

Träning idag, super bra. Det känns som om jag inte har tränat på typ hundra år, men det va i torsdags (Jag säger ju att det går segt!). Behöver röra på mig =)

Tror att jag ska gå och dricka lite juice, är i stoor nöd, har inte druckit det sen imorse :O Ve och fasa, hur ska detta gå om jag inte skyndar mig till kylskåpet! :P

Kram på er!

Snillen spekulerar

Kategori: VardagKonfaträffen var som vanligt flummig (vad annat ska man förvänta sig av 94:or från Nordmaling? :P) Det var riktigt kul iaf :)När vi satt och snackade i ring (om kompisar) så kom vi med riktigt överdrivna svar som jag kännar att jag måste dela med mig av =)

 1:Ska man ljuga för någon för att hjälpa en kompis?
   SvarDet beror på hur allvarligt det är. Om kompisen typ har rånat eller så så måste man ju berätta (om man nu inte  får lite av pengarna)

2: Skulle du kunna säga emot om någon som har stor "makt" i ett gäng skulle säga något som inte du vill vara med om?
Svar: Det beror på situationen. Om man tex är med i ett MC gäng så blir man ju typ dödad om man typ går ur gänget, så det är ju inte så bra. (Tove berättade sen att det inte är så, tänkte så ni vet :P)

3: Är det svårt att stå emot grupptryck?
    Svar: Det beror på situationen. Om någon tillexempel vill mörda någon, så måste man ju säga emot. Eller om man   är på paradisbadet och man inte vill åka högsta ruschelkanan utan forsen.


4. är vänskap viktigare än kärlek?
     Svar: Några sa att vänskap är viktigare för den finns föralltid (killar kmr och går men vänner består :P)
     Isaks svar: Men hallå om jag typ flyttar till Austalien, kmr ju knappast jag och Simon vara kompisar
    (Australien? Varför inte Umeå, eller inom Sverige iallafall :P) 

 5. Är det lättare att umgås 2 st istället för 3?
    
Svar: Det beror ju på, som när man typ vill leka (alla börjar AS flabba) så är det bäst att vara två. (Sebbe
    Informerade oss senare om att det inte var så han menade och att det var vi som tänkte snuskigt)


 Måste väll säga att mitt minne inte är det bästa, men det va väll ungefär såhär :P :)
  
 Haha kram på er!

Tacka farborn där uppe XP

Kategori: Vardag


Tjena tjena alla glada :D

Kom hem från skolan för sisådär 20 minuter sen och har bara hunnit kolla inläggen på www.bloglovin.com. Konfaträff idag klockan 17.00, krajade mina planer för kvällen TOTALT, så hoppas det blir skojj. Det är ju på sortlovet som vi drar till Hemavan på lägret (peppapeppapeppa!) och det kommer bli HUR skojjigt som helst! Problemet är att vi måste vara i kyrkan 8 ggr, så jag har 3 ggr kvar och det närmar sig med stormsteg... Får helt enkelt skärpa upp mig och bli stammis i kyrkan. Min nya favvo plats. Yeah!

I lördags så blev det Lögdeå med Thea, Bella, Pontus, Ludde, Andre och Thomas. Vi åkte skoter och det va skit skojj. men lite läskigt också, eftersom att våra förare inte va så rädda för att dö, så det va bara att hålla i sig och när det va över, tacka han där uppe, han måste ha varit väldigt överseende och tänkt på att det va en framtida stammis i hans plejz, annars hade jag garanterat varit stendöd nu. Tack.

Igår efter stallet (och kyrkan, va ju tvungen att tacka gud, det tror jag tanten i raden framför också var tvungen att göra, så vackert och högt som hon sjöng :P) så kom Ludde och Thomas (och Thea då, men hon gills inte :P) hit. Vi typ gjorde ingenting egentligen, men kul iaf =)

Nu ska jag ut med vovven kram på er!

bjussar på 2 bilder från idag =)

Kategori: Vardag


Jag och Ami tog en promenad i skogen och jag fotade som en galning. Tkr denna bild är lite frän då fokusen är på nosen :)
Inte perfekt men jag gillar den :DKram på er!

Wihie för mig! XD

Kategori: VardagVet ni vem som är Sveriges gladaste just nu?! JAG! :D först och främst så är det så att jag har väntat på att köpa ett nytt objektiv sen dagen jag fick kameran (jul) och idag fick jag min månadspeng på 1000 kr ( Jag betalar det mesta själv) och därför hade jag 1700 spänn till ett objektiv! så då så beställde pappa ett
Sigma AF 70-300/4-5.6 DG Zoom Macro - Canon EF!! gissa om jag längtar tills det kommer!? :D  i utbyte så har jag dammsugit övervåningen (som va pappas jobb idag). I min familj handlar det om att förhandla :P haha

Den andra saken är att jag har mitt rum i källaren i en gillestuga (stoort rum).För 2 somrar sen så byggde mama och papa inrett till litet rum där nere så att Anja (<33) skulle kunna ha ett eget rum när hon kom hit från Ryssland över sommaren. Iaf blev det så att när hon farit så flyttade Elvira ner. Väggarna är lövtunna och min dörr går inte att stänga. Great. Men så igår kom mina föräldrar på att Elvira skulle få flytta upp i datarummet och datarummet skulle vara nere. Så nu är det flyttning för fulla muggar, snacka om att jag njuter!!!! hela undervåningen för mig själv, med en 42 tums tv och dator, kan det bli bättre?! :P :D

Ikväll bler det lögdeå som sagt :)

Kramen!

Kul fredag-Lugn lördag =)

Kategori: VardagHej allihopa! Skolan igår var precis som vanligt, hade estet iaf som är super kul! :D sen så blev kvällen rolig också då Thea, Bella, Ludde, Andre och Pontus kom hit. Vi började med glass och hem till midgård (höhö :P) och sen så blev det att vi gick ut som någta andra galningar och slutade plötslig nere på UG. Efter ett tag gick vi på kiosken (andledningen till att andre drog ner oss på Nordan i första början) och självklart hade det stänkt. Tack andre! :P. haha när vi kom hem igen blev det Hem till midgård igen (tack och lov för min dåliga humor! haha XP) Sen sov Bella över och vi såg på John Tucker must die för typ hundrade gången (är alvarligt en av de bästa filmerna NÅGONSIN!). Det blev en rolig fredag =)

Idag så blir det ganska lugnt. funderar på att ta mig ut och fota lite, trots vädret. Sen så blir det troligtvis Lögdeå ikväll, måste väll snacka med mina päron först (har inte sagt päron på typ hundra år och jag fick en kick :P).

Och sen ska alla hejja på Dojjan och Thea som har sin freestyle uppvisning idag! Ungen har varit skit nervös hela veckan men jag VET att det kommer gå bra :)  <33

Och sen vill jag ge dig en stor kraam Bella! vi älskar dig och det hoppas jag att du vet! blir lite förbannad bara! <33

                                                        ÄLSKA MINA BRUUDS <33


Kram på er!

Chocoholic!

Kategori: VardagHar kommit hem från skolan för ungefär 40 minuter sedan och sitter och snaskar på choklad och aplesin juice. haha ja jag vet, jag är tjock, men om det skulle vara två saker som jag absolut inte skulle kunna leva utan så är det apelsin juice och choklad (även om jag hade godislöfte mellan 04-07 :O :P). Det är verkligen två fantastiska uppfinnigar! Mina tänder kommer att ha ramlat av innan  jag fyller 18, tack och lov att jag har gratis tandvård :P

Kram på er! :)

Trött liten Elin

Kategori: Vardag


Ska snart krypa i säng, blev helt plötsligt super trött. Har ätit lite av skånemejeriers vaniljyoughurt med äpple, som både jag och mamma blev förvånade över att hitta här i kalla underbara Norrland, men ack så vi fick slå oss på fingrarna. Hade däremot velat ha med chokladsmak (vaniljyoughurt med smak av choklad, låter inte det helt fantastiskt?!) men det fanns inte. Brukar inte falla för reklamer, men skånemejeriers vaniljyoughurt satte sig verkligen på huvudet på både mig och mamma. iallafall, det var inte det jag skulle säga utan det var det att jag tror att det är sömnmedel i youghurten för jag håller på att ramla av stolen. :)

Lugn dag idag, det var ju onsdag så det var ju kort dag.  Idag då jag och Thea höll på i stallet kom Ludde och Andre och sen Bella oxå. Seriöst trodde jag att grabbarna skulle skita ner sig eller något, dom va jätte rädda. haha och Vega och Tulipha som är sånna änglar =D kommer reta dom om det hur länge som helst. och för andres nya klädstil. haha :P

Nu ska jag gå ner och läsa i min nergasade säng (haha tack ludde :P)

Kram och god natt

The honorary title :D

Kategori: Musik


Bjussar på lite music i vintermörkret, även om det äntligen börjar ljusna :)


Everything i once had :)
Kram <33

SNÖ! XP

Kategori: Vardag


Ursäkta uppdateringen men internet har inte funkat sen i onsdags. Måste nämna att bloggen fyllde ett år i torsdags. jippie =) Det känns som om det har gått jätte snabbt det här året, det är helt sjukt!

I lördags (jag tar med er way back :P :)) Så kom bella vid 4 och vi drog till Hummelholm tror att det är två m) och åkte skoter med Ludde och Alex. Det var skojj även fast jag trodde att jag skulle ramla av och dö. haha XD

I söndags så drog vi till Härnösand på handbolls match. Vi var 10 spelare. 6 matcher. det är lääänge. Vi vann 2 av dom, dom 2 sista matcherna orkade man inte ens röra på sig. jag fick iaf en utvisning också (haha är lite stolt :P). Igår var musklerna så trötta att varje rörelse var jobbig. det har som tur var gått över lite :)

Idag har jag blivit mjölad. och inte bara en gång utan 5 gånger. Kallt är det. Den tredje gången var det Andre SH utanför matan och jag blev så arg att jag skrek till ordentligt. jag var lite som hulken kom jag och bina på efteråt (och garvade åt det ordentligt) , men sen såg jag hur mycket folk det var i fönstren på matan och att några kollade på mig, då blev jag lilla, blöta, vita Elin igen. Men gud vad vi ska ge igen på er! haha :P

Handboll ikväll. Längtar :D

Kramen

Läxor!!!!

Kategori: Vardag


Tar en paus i pluggandet därför att.... ja annars så skulle jag kollapsa (Kolappsa, Kollappsa... Aja ni vet vad jag menar!). Är dö less efter träningen och skulle helst vilja gå och lägga mig i min sköna säng. men icke. Att få in 108 glosor i huvudet, även om du redan haft dom, är riktigt svårt och jag har nästan inte ens kollat på SOn än. Suck. Ser ut att bli en lååång natt, tur att vi har sovmorgon imorrn =)

Snackade dialekter lite på svenskan och vi i Nordmaling tar ju oss själva som Norrlänningar, även om vi inte riktigt pratar riktig "bondska". Men endå, jag tror att vissa saker är rätt annorlunda. Är det någon får södra Sverige som läser det här som vet vad hänka, hunka eller kiorran är? Sen klipper vi av orden här oxå. Tror inte att det är av anledningen att vi inte gillar att snacka, utan att vi kanske spar på engergin till annat. och sen ska vi tydligen snacka sakta...... hm? kanske vi gör det, har inte riktigt tänkt på det.

Men åå nu kom jag ju av mig från pluggandet! aja ska fortsätta nu.

kramen!

Handboll!

Kategori: Vardag


Sitter här innan träningen och filosoferar. Känner mig egentligen ganska less och trött. Har mycket med skolan nu, So prov imorgon, Franska prov på torsdag och engelska läxa till fredag. SOn sitter väll bra, men franska glosorna bara snurrar runt. Måste plugga igen efter träningen.

På tal om träningen så är jag lite halvt omotiverad. Dels är jag, som jag sa, otroligt trött och sen så har jag träningsvärk sen idrotten i tisdag (skratta inte). Jag tror att jag fick det när jag gick armgång, även om jag gick i typ en minut XD aja hoppas det går bra

På söndag är det handbolls match i Härnösand. Det ska bli riktigt kul, men det kommer att bli en låång dag och vi kommer inte hem förns kring elva. Kul blir det nog =)

Kramen

Snö frost 3#

Kategori: Vardag


Den här är inte perfekt, men det är som något oskyldigt och fint med den iallafall tkr jag :)


Måndag igen. Kan inte precis säga att jag har längtat. Skolan gick väll bra som vanligt och vi hade roligt som vanligt, även om fille va sjuk. Ha So prov på onsdag och franska prov på torsdag och jag har inte den blekaste hur jag ska lära mig allt, det bara snurrar i huvudet.

Lill bäbis min (okej, hon är två, men kan inte släppa att hon inte är liten valp längre) har börjat löpa. Jag hoppas att hon löper en bra tid nästa gång så det blir bra till på sommaren, får då kanske det blir vappisar :] hoppashoppashoppas!


Ikväll kmr Ludde och Andre (Nilsson, jag kan knappt räkna hur många jag känner :P) och ser på film och sen kmr Bebbe också. Det blir nog kul, om jag nu kan släppa läxan.

Okej, dax att dyka ner i skiten. Kunskap är såå jobbigt ibland

Kram på er!

Snö frost 2#

Kategori: Vardag
Bjuder på denna bild från igår som jag gillar starkt, vad tkr ni? :)Igår så va jag, Pontus, Ludde, Thea och Alice hos Bella och såg film. Det blev Never back down (superbra typ slagsmålsfilm :)), Bring it on, all or nothing (rikitgt bra typ cheerleader film :)) och hem till midgård (killarna gav sig inte och tillslut såg vi ett avsnitt, vi hade ju tvingat dom att se en tjejfilm så :)). Det var kul och då alla stuckit bestämde jag mig för att ta den helt underbara extrasängen. Det slutade med att dom främre benen vek ihop sig när jag la mig ner och där låg jag med benen i värdet, asgarvandes. haha :D

Idag har vi inte orkat röra oss mkt. Såg film igen och nu blev det wanted (Super bra action rulle om någon missat) och another cinderella story (Tjejfilm så det smäller om det, men den va riktigt bra :)). Kom nyss hem till två galna småsyskon, en fyraårig unge som bestämt sig för att samla på äppel klistermärkerna (Efter att han tagit en tugga på varenda äpple) och en 11 åring som kom med hundra frågor. Aja, hon hade ju iallafall gjort muffins.

Kram på er! :D

Snö frost 1#

Kategori: VardagVa ute och fotade tidigare idag. Solen stog perfekt och gav vackert ljus medans det låg så himla fin frost. Under några inlägg framöver kommer ni nog att se massor med sånna bilder =)

Mormor, morfar Kent och morfar Lennart ( Morfar lennart är gammel morfar om ni undrar =)) är har och äter och sen så blir det Bella =) får se vilken film det blir men det blir nog någon rikitgt bra =)
Kjam på er <33

God morgon sömntutor =)

Kategori: Vardag


Så vad det helg igen då. Även om vi bara gick två dagar i skolan så va jag så trött igår så jag höll på att avlida. Jag, Thea och Bella for till Järnäs och va  med Pontus och Johan vi chillade, slogs och såg på film. Typ som vi alltid gör.

Nu på morgonen har jag städat rummet som såg ut som ett bombnedslag som vanligt. Trupperna av damråttor låg i massor längs mina väggar. Yes säger jag bara, fattar inte att det kan gå så snabbt att bli stökigt igen!

Ikväll blir det film hos Bella, det blir nog kul.

Kram på er!

back to buissnes

Kategori: Vardag


Så var första dagen i skolan avklarad. Jag överlevde! egentligen va hela dagen väldigt lugn, vi hade ingen bild så vi hade tre hela timmar hål. och sen tog vi det mest lugnt och slamsade ordentligt. Så allt är som vanligt igen helt enkelt

Ikväll blir det äntligen handbollsträning med laget igen. Vi har tränat med A-flick väldigt länge nu, och även om jag tkr att det är skit kul, så saknar man ju som endå att träna med bara laget.

Inte något intressant, men hallå! jag går i skolan jue!

Kram

Story of the year

Kategori: Musik


Lite musik som spelas ordentligt just nu är bla goo goo dolls, kings of leon, nickelback, all time low och story of the year. Alla banden är rock och helt otroligt bra. Lägger in en video av story of the year som heter wake up =)
Kram :)

Blogg kärlek =]

Kategori: VardagHar varit inne på www.bloglovin.com och kollat på alla mina 52 inlägg som jag hade. Det tog lååång tid. Men kul är det =) Tror att jag börjar bli beroende av det. lite läskigt, men det är så himla bra! Man kan hålla koll på vad alla ens favvo bloggar skriver direkt, bra va :D

Kom på att det var länge sen jag la in musik på bloggen, och ska jag vara ärlig har jag varit dålig på att lyssna på musik på sistone också, men nu är det tillbaka. Lägger nog in en video sen, ska bara bestämma vilken :)

Sen undrar jag om ni skulle vilja ha en 11 årig unge. Ni ska gärna ha dator så att hon kan spela the sims. Jag blir snart galen på henne, hon har haft datorn HELA dagen! :P

Kram på er!

Hate my internet

Kategori: Vardag


Är lite förbannad över att jag inte kan lägga in bilder på bloggen och det känns super trist. Nyår va för en vecka sen och därför känns det som lite sent. Men, men, det finns inget att göra åt.

Thea och jag tog en promenad med hundarna och gick sen till bella. Vi fikade och latade oss.

Det är så sjukt att jullovet är slut, det känns ju som om det nyss har börjat! jag kommer inte att kunna ta mig upp imorgon och lika bra är det. Jag och Thea har tänkt sluta skolan och börja vaska guld istället, känns liksom mer intressant än våra So och franska prov som är snart. Snark! Jag minns ju knappt vad det var proven ska handla om! smått panik eller vad....

Kramen

Äntligen! :D

Kategori: Vardag


Så funkar internet igen :D Har hunnit sova hos Sabina med brudsen ( Dagny, Thea, Felicia och Bella) och haft det skit bra med skräckfilmer och skojj. Sovit hos bella och hittat rockaren i mig (hihi :)) och bara latat mig. Imorse så steg jag upp innan nio för första gången på hela lovet, och ville bara somna om. Har världens ångest inför skolan imorgon.

Läggen in bilder senare, nu måste jag gå och möta thea för vi ska ta en promenad.

Kramen


Förlåt!! men det är inte mitt fel....

Kategori: Vardag


Internet har lagt ner hemma, är hos bella nu. skriver så fort det har fixats, men nu måste jag umgås med bella.
 Ska sova här, eftersom att mina föräldrar har bröllopsdag.

Kramen på er!

Läskig fantasi eller vad?

Kategori: Flumm inlägg


Smsade min kära kompis Bella för ungefär en timme sen och undrade hur hon mådde och om vi skulle ses. Men jag fick inget svar. Så jag ringde henne. Inget svar. Så jag ringde hem. Fortfarande inget svar. Då fick jag så hemska bilder i huvudet på att hon ska ligga död i köket med en stor kökskniv i halsen och ingen hittade henne, hon låg vara där för att förblöda i sin ensamhet. Jag fick nästan panik och tänkte typ shit, ska jag nu måsta cykla själv ner till skolan? Och sen slog det mig att: Ett: Min komis är  död och jag tänker bara på cykling, 2: Jag fantiserar ju bara. Och även om hon inte har svarat än, så känner jag mig ganska lugn, hon ligger knappast död i köket.

Har man underlig fantasi eller vad?

Och förresten, Bella ring mig!

Kram på er!

Bildkaos

Kategori: VardagBilderna kmr inte nu på morgonen heller eftersom att det fortfarande inte går att ladda upp bilderna på bloggen, även om jag har prövat på båda datorerna och slåtss och kämpat, men utan resultat. Ska fortsätta kämpa resten av dagen, och sen ger jag nog upp.

Igår och idag har jag bara latat mig. Va helt slut igår och har bara gått runt  i mina nya mystofflor som jag fick av mama igår. Igentligen så är det ett par blå badtofflor, men dom är så sköna så jag har inte tagit av mig dom en enda minut av mitt vakna liv. Dom växer nog snart fast. Fatta vad knäppt det skulle se ut! XD

Ikväll så ska vi förhoppningsvis till Bina och sova över, men oturen är över oss och det ser ut som om Julle inte kommer att kunna, Det hade ju varit bajjs eftersom att hon bor i Stockholm och stannar bara över lovet. Ajja vi får hoppas att vi kan slå ihop våra inte så genialiska hjärnor och tänka ut något. Annars så avlider jag jue!

Kram på alla er kramgoa people!

010109

Kategori: Vardag


Ja man ska väll börja med att säga välkommen till det nya året antar jag. Och faktiskt känns allt rikitgt nytt. Solen skiner och jag känner mig fräch (nu är det det där ordet igen! ingen som kan berätta för mig hur det stavas?!), och detta trots det stora faktum att jag inte har hunnit duscha än. Igår/idag så blev det rikitgt kul. Vi såg på en film, åt mat, hamnade i ett alvarligt paltkoma, bella kom, vi hade fotografering, klockan slog tolv, fira fira, X-box och tillsist sova. Vi somnade kring halv fem, och jag brukar inte kunna hålla mig uppe så länge på nyår. Konsten är nog att:
1. Äta riktigt mycket mat.
2. Umgås med roliga människor.
3. fota med en unerbar kamera.
4. Fira ordentligt
5. Spela x-box med Dina roliga människor (och Pontus då XD)
6. Pommac. Drick mycket pommac.

Imorse vaknade man med en ordentlig huvudvärk (lovar mama inget annat än pommac för mig på hela natten så det satt inte i det!) klockan halv tolv hos thea. Nu skulle jag behöva duscha, man kanske inte ska inleda hela första dagen på det nya året med att lukta illa, eller hur? :P

Kram på er och hoppas att ni alla får ett underbart 2009!

Bilderna kommer senare idag, uppladdningen går så otroligt segt just nu