Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Jullov!

Kategori: VardagSå har man jullov!! idag så vann vi innebandyturneringen på skolan för tredje året i rad, skit kul och man blir lite stolt =) Betyg fick man oxå, är väll inte helt nöjd med alla ämnen, men :)

Börjar bli sååå himla nervös över en grejj! Har beställt en grej till Ludde i julklapp (tror inte han kmr läsa på bloggen, men lika bra att vara säker :)) och den kmr aldrig! borde ha kommit i onsdags eller något och eftersom att jag far till Östersund över jul redan på måndag, känns det lite pressat. Aja, kan inte göra annat än att hålla tummarna :)

Är nu trött och och har huvudvärk så jag håller på att dö, skulle nog behöva sova lite

Kram

Julgodis och diskmaskinsproblem

Kategori: VardagÄntligen lite snö! Såhär på tredje advent så hoppas jag verkligen att det kommer ligga kvar, annars blir jag ju tokig!

Hade tänkt hjäpla mamma med att göra lite julgodis idag, men med tanke på att jag ska både till stallet och sedan direkt till Ludde, är det tveksamt om det blir så mycket av det. Men har iallafall skrivit upp vilka godisar vi ska göra och ingredienser, så jag har ju kommit en bit iaf

Limegodis, knäck, baileys mockatryffel, knäck, rockyroad, chockladbiskvier mm det vattnas i munnen!Elvira har för första gången på ganska länge stoppat in i diskmaskinen, sen kallar hon mig lat för att jag inte hjälper till (trots att jag gör det tio gånger oftare än hon gör det)

Nej Elvira, jag är inte lat, jag vill bara inte hjälpa dig när du är så sur och vresig så det så!

Men vad ska tomten säga om det här då??


Ska nog ta och slå in lite julklappar innan Thea kommer =)

Kram

Tuggummipojken och datorkuppen

Kategori: Flumm inlägg


Ja, jag vet, skulle ju sova (är för övrigt skit trött) Men som värdelös bloggare, måste jag ju skärpa mig, så varför inte börja nu?

Men visst är det härligt, då man ligger i sängen och har ställt datorn på en krigsbok som din pojkvän lånat av din far (jag vet inte vad det är med männen i mitt liv, men dom älskar krig, inte för jag klagar, perfekt inför historieproven) som ligger vid sängen och då man sedan stänger av datorn och ska lyfta upp den, så sitter datorn fast i boken. Helt fantastiskt då man inser att ens älskade pojkvän gjort det igen och lämnat ett tuggumi för att han inte orkat kasta det i papperskorgen en och en halv meter bort. Och helt fantastiskt då man inser att man har gjort det igen och gjort bort sig totalt genom att ha missat tuggumit som låg där helt fredlöst. Nåja, nu är det inte lika fredlöst.

Har suttit och med våld skrapat bort tuggumit från det jag tror är högtalaren under datorn. vilken fantastisk lördagkäll!

Tror att jag ska tejpa fast en papperskorg på Luddes mage i julklapp. Till mig själv!

Ta det med en nypa salt älskling <3

Kram

Bloggfrys

Kategori: Vardag


Bloggen står stilla trots att julen närmar sig med så stora steg att jag börjar bli rädd. Har ingen kreativitet längre. Bloggen, foto allt!! Vill så gärna, men endå blir det inget och jag blir bara ledsen. Sitter nu dock, klockan halv ett på natten, och redigerar bilder, det är en riktigt underbar känsla! vill bara ut med kameran NUNUNU!!!!

I fredags var det brudsnight! Jag, Thea och Bella va hos bella och åt god mat, bastade, ansiktsmasker (så bra för min hy som är hemsk) och såg idolfinal. Blev SÅ glad att erik vann! Men nog pratat om idol, det gör alla andra så det räcker och blir över, efter ett ordentligt dampanfall av Bella (hon skrattade konstant i säkert en kvart, jag överdriver inte, jag skojjar inte, hon gjorde verkligen det. Blev det några härliga timmars sömn innan Thea va tvungen att fara och sitta i sekreteriat på Cflicks match klockan nio, så mycket för skönhetssömn :P

Nä nu ska jag sova, är otroligt nog trött efter att inte gjort något alls ikväll :)

Lovar, ska inte dröja så länge till nästa gång!

God natt kramar!

sommar

Kategori: Foto och insp.Sommar<3


Kram

Tekoppar forever!

Kategori: Flumm inlägg


Inne på lagerhaus igår

Jag:
Mamma vill du ha en tekopp i julklapp?
Mamma: Ja visst det blir jätte bra
Jag: Och så kan du få en sån här te spade (ni vet en sån man stoppar lösteet i och sen stoppar i koppen. Vet inte vad dom egentligen heter men)
Mamma skrattar och säger: Ska jag vara helt ärlig, så har jag köpt precis samma sak till dig
Skratt BIG TIME

Snacka om dålig fantasi, eller tänker vi bara lika?

Kram

Söndag

Kategori: Vardag


Sitter och väntar på att Thea ska komma så vi kan dra till stallet. BORDE göra min teknik uppsats som ska in imorgon, men pallar inte göra det just nu, får bli en senare uppgift =)

I fredags for jag och lillebror till Ludde för jag skulle va barnvakt i några timmar. Efter lek i typ två timmar for galningen hem och det blev en wallanderfilm innan jag somnade i Luddes säng medan han spelade dataspel (frågan är vem som va minst social? :P)

Igår blev det julklappshandlande, och jag tror jag har köpt alla men är inte helt säker. Blev ett par snygga skor från skopunkten och en glittrig väst åt mig också som jag ska ha på jul och nyår, så nöjd är jag :) Kvällen spenderades med Thea, Bella, Ludde och Alex och det blev lite beck, hajen och nordmaling.

Pappa håller på att lägga golv ute i hallen i källaren, så jag kommer nästan inte ut ur mitt rum och eftersom han har tryckt in alla grejjer i mitt rum, ser här förjävligt ut, och igår fick mina kompisar komma in igenom fönstret, dom får va med om mkt :P

Kram

trötthet=FAIL

Kategori: Flumm inläggFörresten, vill ni veta hur man mäker att man är trött?

Man sätter på sig en tröja (med vringning) åt fel håll

Två gånger på samma dag

Fail

Kram och god natt

gäsp

Kategori: Vardag


Shiet vad länge sen sist! beror på att jag är trött och less och har inget att skriva om, längtar SÅ till jullovet, då blir det fotning, kompisar, pojkvän och hundra tusentals mer grejer att skriva om!

Men nu ska jag gå och sova för som sagt, jag är dödstrött

God natt