Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Snabb check :)

Kategori: Vardag


Är hemma så jag tänkte skriva ett snabbt inlägg :) har kommit hem från stugan (i ammarnäs :)) för två dagar sen, och sedan dess har jag varit och stekt i solen med thea, bella, Pontus (Bella har skaffat kille! :P) och Johan. Vi har badat och varit på stranden, sett på film och latat oss, riktiga sommardagar alltså! men härligt är det.


På onsdag far vi in på UFF (umeå fotbollsfestival om ni inte visste :)) och på torsdag sticker vi till England!! Det ska bli så himla kul! Har lite sajer kvar att fixa innan vi åker, men det går nog bra :) Det enda tråkiga är att vi missar Bellas födelsedag (okej då Thea, vi missar Doris födelsedag oxå. Och Eskils), men hon får sin födelsadags present innan ( hon ska få göra låtsasnaglar, alltså inte sånna från konsum utan på riktigt :)) och så kommer hon nog att umgås med Pontus och Lottan så hon kommer aldrig märka att vi är borta :).


Aja fortsatt glad sommar då! :) kraam 

Sommarlov

Kategori: Vardag


Jo jag vet, har inte bloggat på jätte länge, och jag kommer nog inte att blogga så himla mkt nu på ett tag, har helt enkelt inte tid. Så jag tar väll sommarlov från bloggen helt enkelt, men bloggar så fort jag har tid. Men ha ett skönt sommarlov, vi hörs snart!

Kram