Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

jaha

Kategori: Vardag Klippte mig igår och om jag får säga det själv så blev det snyggt :D.

Alltså jag vet inte vad det är med mig. jag är inte pepp på att sitta framför datorn! jag
bara orka inte. plus att jag inte har tid. Jag har nästan inte ens tid att vara i stallet (!!!)
fatta vad jag längtar till lovet nästa vecka!!!!

har en fullspeckad helg sen. på fredag ska vi ha filmkväll på scouterna och sen på lördag ska tjejerna äta hos bella och så ska vi vara där hela kvällen. det ska bli skitkul!!!

Tror jag ska fara ut och fotografera på lovet (med min inte så profertionella (hur stavas det?!) digital kamera, men den funkar juh iaf!) jag vill bara ut i skogen och ta det lugnt. Jag låter som en skogamulle,men det är underbart!

nu ska jag bara vänta på att bella ska komma och häta mig innan hanbollsträningen. hej svejs!

P.S om ni ser mitt nr på ng bänk på artedi, skriv inget sms, det är bara fille å thea som jävlas :) :D

fjortååån ååår :)

Kategori: Vardag

Datorn har varit paj i snart en vecka så jag har inte kunna skrava ngt, men nu är jag back in action.

fyllde år igår :D mina kära kompisar satte upp mig på intern tvn, så det vah juh trevligt :P :). efter middagen kom thea och bella. vi åt glass och satt å garvade åt americas funniest homevideos. så det blev en ganska bra dag igår :).

har hanbolls martch hemma imorgon :) längtar

handbolls match skellefteå

Kategori: Vardag


har haft handbolls match i skellefteå idag. vi vann mot GUIF med 17-1, förlorade mot skellefteå pga en straff i sista minuten, så det blev 9-8, och sen så förlorade vi mot sandvik med 16-11. är endå jätte nöjd :D är less nu men ska på scouterna iaf :).

gjorde cupcakes igår :D dom blev skit goda

Mim bjääbis

Kategori: Vardag

image12

Ami på julafton :] vah bara tvungen.

underbara Eskil

Kategori: Vardag


Idag 17.04. telefonen ringer. det är bella.
Eskil:
-Jag svarar!
Mamma:
- Okej, men gör det ordentligt
Eskil lyfter lyren och säger:
-Hej det är jag......Eskil.
Jag, mamma och pappa skrattar.
Mamma:
-
Eskil vem är det?
Eskil:
- Det är jag...Eskil.

Han är såå lik mig!
image11


So Sweet <33 P.S Om det var ng som såg två personer som såg ut som om dom var fulla igår ute på levar rakan, så var det inte jag och bella som var på väg till och från thea med musiken på högsta volym i telefonerna, absolut inte :)

:D

Kategori: Vardag


Jag har upptäckt att jag har varit så negativ dom senaste inläggen, så jag ska försöka vara positiv (min mor jublar). altså jag vill inte att ni ska tro att mitt liv är helt genom pist, för det är det inte! jag har vänner som tkr om mig ( för det mesta) och även om dom gillar att dra elacka komentarer så är dom okej (okej jag ääälskar dom :D ). Jag har en hund som är fantastisk,sveriges sötaste häst, går i en okej skola och jag tkr faktiskt att jag har bra föräldrar, även om dom ibland vill veta för mkt. sen så håller jag på med saker jag älskar, som handboll och fotboll, så mitt liv är nog okej.

Jag har även kommit på att jag gör så långa inlägg, att ingen orkar läsa dom, men vem bryr sig? :P

skit

Kategori: Vardag


Tränignen idag gick så jäkla skit. Det känns som om inget går bra just nu. eller jo visst, läxorna och ami går väll okej, men resten. Jag vill inte ens längre gå till skolan för att träffa kompisarna. Jag menar vad är det för ide när man bara är en sån där som står i bakgrunden,som det inte spelar ng roll om den är där eller inte? Jag vet inte.
jag är nog född till att vara en sån där osocial jäkel som ska sitta i soffan och äta mig fet hela dagarna, men det skulle aldrig funka för mig. jag tror att om man är född utan det där lilla extra ska man bara fortsätta kämpa, för att man måste. Jag vill bli bra på handboll och jag vill att folk ska gilla mig för den jag är och inte se mig som en tråkig pluggis, vilket jag inte är. Det här blev nog ett liiiite för personligt inlägg, men spelar roll, men inga komentarer tack!


 Men jag vill att ni ska veta att jag älskar er så himla mkt Thea,Bella,Bina,Fille & dagny!

oyeah!

Kategori: Vardag


har typ äntligen fått till bakgrunden :D (jo jag vet att jag är seg). kmr typ skriva mer ikv, ska ner och se på ett program på tvn :P

jaha

Kategori: Vardag

asså det känns som om det är så himla mkt just nu. man orkar typ inte tänka längre. Aaja thats life, tror jag :).
ska på middag hos bella ikv´med thea och familjerna. det ska bli kul, hoppas jag :). idag är det ett års dagen för mig och ami :) altså ett år sen jag hämtade henne. det känns som om hon alltidfunnits hos mig, och jag klarar mig inte utan henne! egentligen är hon nog det enda som går riktigt bra i mitt liv just nu. sorgligt men sant.... 


ÄlSkk mim Bjääbis <33