Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

ja jo jag vet!

Kategori: Vardag


Länge sedan sist men det har varit mkt nu. Förra veckan var det prao och det var helt underbart! det var bara hundar i en hel vecka. kmr sakna praoen, men för göra om det nästa år :D

Nu är vi lediga onsdag, torsdag och fredag för att det är valborg och det är så himla skönt :) jag ska börja sätta igång att blogga iallafall en gång om dagen så jag hoppas det funkar :)

Altså är det någon som vet när gossip girl börjar? Jag vet att det är i maj, men vilket datum. Längtar! :)

det 5 ska jag och ami på MH :) det ska bli jätte spännande och se hur det går

aja vi hörs sen!

Ännu en söndag

Kategori: VardagRedan söndag och veckorna rusar iväg känns som om veckorna bara rusar iväg! Men vi har juh prao imorgon och jag längtar sjukt mycket! Vi ska typ vara på strandvallen imorgon med eva-karin och sen ska vi in till las stadas (Umeå :) ) på eftermidagen med henne¨. Hundar, hundar hundar! så ser min vecka ut :) .


Hade hundkurs (tävlings lydnad klass 1) idag med ami. korkad som jag var hade jag tränat henne innan vi for så hon var redan knäckt. Aja hon var gansk duktig endå tkr jag :].

Glömde nämna att igår så var jag, Thea, Bella och Maggan ( bellas mamma) inne i stan och shoppade. Handlade en tunika, examens skor och lite krims krams. plus detta köpte jag chicken nuggets på Max, och alllt detta blev en total summa på 600 spänn. fast det var inget jämfört med var Bella köpte :P skulle ha sett påsarna......

Pappa behöver datorn nu, så skriver mer sen 

Hejdå Kjaaam  

slarviga jag!

Kategori: Vardag


Om det är någon som bryr sig så har jag inte haft glasögonen på mig på hela dagen och det börjar kännas i huvudet.

                                Ett litet bevis på hur tråkigt jag har!

Till dig Anja Denisenko!

Kategori: Vardag Det här inlägget ska jag tillgängna en mkt speciell person. Anja Denisenko, den storasyster jag aldrig haft.
 Att veta att jag aldrig kmr få se dig igen gör så ont att jag bara vill gråta!!! jag vet att du aldrig mkr att kunna läsa det här, och om du skulle få se det skulle du aldrig förstå vad det står, Men det spelar ingen roll. Jag vill att du ska veta att jag tänker på dig! Jag vet att du nog är lika ledsen, arg och besviken som jag är på den gamla haggan som bestämde att du inte skulle få komma i sommar som jag är, men det är nog inte samma sak endå. Du är juh på ett  "arbetsläger" som du kallar det :). Hoppas du mår bra där borta. glöm mig aldrig för jag kmr aldrig glömma dig och vi kan juh smsa iallafall. Om du bara kunde få bo kvar på barnhemmet ett år till! då kunde du komma tillbaka nästa år, men du är juh 18.

Jag hoppas ditt liv blir underbart för det är du värd! Önskar att jag kan komma och hälsa på dig där i Ryssland. Jobba hårt i skolan och ge aldrig upp. Vi fick aldrig chans att säga hej då på riktigt och jag tänker på det hela tiden!
image27  
                                                              I miss U siss!

Vanlig dag i Elins liv, med lite extra Afrikansk opera

Kategori: Vardag


Hello allahopa!

Har varit en ganska vanlig dag idag full med dryga killar, engelska prov, lerbad i stallet och hund träning.
Men idag på mentorstiden så gick hela skolan till OASEN och såg på afrikansk opera. Det var ganska häftigt, men ganska lång tråkigt, jag är inget opera fan. Men sista låten dom sjöng var panta mera! från reklamen! det var skit häftigt och dom fick världens applåd :) det var roligt. Och så fick vi sluta tidigare så det var värt.

Nu är det bestämt. Elin ska flytta till Skellefteå. Det är sorgligt men jag vet att hon får det bra så jag vill inte böla så mkt. Så länge hon trivs. Så nu kmr jag hjälpa Kina med Tulipha och det blir nog bra för hon är underbar!Asså jag vet inte hur jag ska designa bloggen och få den somrigare! har ni ngt tips så säg till!

Sjuk,plugg och fotboll

Kategori: VardagHej alla hängivna fans! :P jag är ledsen igen för att jag är en värdelös bloggare men iallafall ska berätta om allt som hen sen sist, eller ja, nästan allt.

Som sagt har jag varit sjuk. låg hemma tisdag, onsdag och torsdag förra veckan (och inget bloggande?! ). på Lördagen hade vi DM. Vi kom tvåa efter sandvik och jag är mallig över det :) eller ja, iallafall att vi kom till final, det där med Sandvik är väll inget att hurra över.... :P Men jag tror jag tog ut mig för mkt, för jag fick nämligen magsjuka på natten efter vilket inte var så kul. så då låg jag hemma måndagen oxå. men nu är jag frisk som en nötkärna igen :) hade första fotbollsträningen idag. det gick ganska bra faktiskt :) 

Nästa vecka ska vi ha prao och det tkr jag ska bli skitkul!! ska vara hos Eva-karin på strandvallen (hundskola för er som inte vet) läängtar :) den 11 maj ska jag och se på Monty Roberts i Umeå! ( en skit duktig häst "farbror") det ska bli skit spännande!  sen ska vi till stan med bella på lördag och shoppa så det ska bli kul det oxå.

aja jag måste nog plugga nu för jag har engelska prov imorgon och så har vi franska glosor .

Puss på er!

Sjuk!

Kategori: Vardag


Hej allihopa!

Har åkt på världens förkylning med hosta,snuva,ont i halsen,huvudvärk och ont i magen! det är skit tris! just nu går jag på alvedon, halstabletter,muffins och nyponsoppa! (hm inte sveriges bästa men). det håller iaf på att bli bättre håller tummarna på det.ska gå och sova nu! hej då på er

Skäms!

Kategori: Vardag


 Jo jag vet att det har varit lite (okej, mycket) trögt med bloggandet den senaste veckan, men jag har helt enkelt inte
 haft tid.

 Alltså jag måste bara säga att jag tycker Björn Gustavsson är så sjukt bra! jag vet att hela sverige snart är less på
 höra det, men det är sant. Jag sitter och tittar på klipp på datorn och jag skrattar hela tiden!!! jag måste se honom
 när han kmr umeå i höst :) och jag behöver oxå skaffa mig ett liv :P

 Aja jag vet inte om jag har så mkt mer att skriva :) ska försöka hinna blogga mer i veckan jag lovar!