Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Uppdatering 4: George Washington was here

Kategori: Vardag

 
Klockan är nu fyra hemma vilket innebär att den är.. elva här. Vi ska i alla fall äntligen sova efter en lång dag. Resan gick bra, fyra filmer hann ses (silver linings playbook, life of pie, whreckning Ralph och Ruby Sparks, alla sevärda). Efter en låååång kö i tullen så klarade vi oss utan problem in i usa. Huset som min kära faster med familj bor i är helt fantastiskt. Grunden från 1600-talet, resten från typ 1700 (tror jag, var lite groggy vid tidpunkten för historieberättandet). Väldigt ovanligt, speciellt med tanke på att George Washington sovit i mamma och pappas rum och Thomas Jefferson filat på decleration of indipendence i matsalen. Lovar att bilder kommer komma då det är ljusare ute så ni faktiskt kan se något...
 
annars då? Ska på något slags musslor-barbeque på lördag som har med något med min farbrors kampanj att göra (som just nu turnerar runt i Virginia för att hoppas kunna bli vice guvenör i delstaten, ganska coolt), dock är klädseln casual, så jag antar att arbetsbyxor och jaktkeps är ok, får väl se vad vi möts av. Ska bli sjukt kul! och imorgon blir det att kika runt ägorna, kolla i affärer i närheten och bara ta det lugnt.
 
Dagens dryga: Varför ska USA vara så himla paranoida så att det ska ta hundra år att ta sig genom tullen?
 
Dagens bästa: Komma fram
 
Dagens skönaste: Dusch och sova
 
Dagens wow: De har haft fängelsehålor i tvättstugan, just saying

Kommentarer

  • nörden. säger:

    ÅH ELIN!!! JAg sitter här i ett skjul i dalarna och GRÅTER BLOD ÖVER DET FANTASTISKA JÄVLA VIDUNDER TILL VÄRLDSHISTORIA OCH NUTIDSKULTUR OCH POLITIK OCH ANNAN SKIT SOM DU FÅR TA DEL AV!!!!!!!!!! JAG ÄR SÅ jävla gröndjävulskt avundsjuk!!!! FÖRVÄNTAR MIG många bilder och många historier när du kommer hem!!!!! alltså seriöst, det största jag varit med om idag var när jag såg jonas gardells show på svt!!!! gud, herreminje GEORGE WASHINGTON??? kan ej förklara mina känslor över detta. imorgon ska jag äta påskbuffe i MORHAGEN ett pensionat som är känt för sin härskna skagenröra och för att ha sju tusen plastblommor i hallen typ. Jag hoppas värkligen du NJUTER av varenda minut av DRÖMVÄRLDEN du befinner dig i. mvh. yours truly, fyllan. ps. är glad att ni ej blev misstänkta för att vara terrorister.

    2013-03-29 | 21:51:07

Kommentera inlägget här: