Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Magsår?

Kategori: Vardag

 
Alltså denna dag! Upp klockan 6, jobba nio timmar, äta middag i Lögdeå (dagens bra stund), iväg på möte i två timmar, hem och nu ska jag packa och betala räkningar. Jag vill typ bara gråta. Har verkligen miljoner grejer att fixa innan onsdag (städa, tvätta, packa, plugga, prova balklänning, ta Ami till Bella, lämna sovsäck hos thea, handbollsträning, betala räkningar, hämta syskon.. listan kan göras längre..). Har alltid mycket att göra men idag har jag verkligen ont i magen inför allt som ska göras. Om det inte vore för att vi åker snart så hade jag bara lagt mig ner i något apatiskt tillstånd.
 
Har kännt mig sjukt irriterad och vresig i helgen också. Har liksom bara styrt undan det och försökt vara glad, men det funkar inte. Håller på att få ett sammanbrott.
 
SEMESTER.
 
Många frågar hur man hinner med allt, jag skulle nog svara att det handlar om att alla egentligen har tid, det handlar bara om vad man gör med den. Sedan har jag ju prioriterat bort saker som träning (ångest, måste ta tag i det då skolan slutar), men så är det med dubbla jobb, skola, plugg, pojkvän, hund och lägenhet. Sedan finns det en gräns för vad man orkar också.
 
Ville bara klaga av mig så ni slipper lyssna på allt i skolan, här behöver ni ju faktiskt inte läsa allt gnäll.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: