Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Kloning?

Kategori: Vardag

 
Jag har nu bott i lägenhet i en och en halv vecka. Jag trivs sjukt bra, folk tycker att jag borde känna att det känns konstigt, men nej, det känns så himla rätt. Det är hemma, där jag har alla mina saker, min älskade pojkvän aka sambo och min lilla vovve. Jag kan ju hälsa på min familj när jag vill, de bor ju liksom typ 10 minuter bort!
 
Men, nu när jag flyttat så inser jag att jag hade väldigt höga förväntningar över hur mycket jag skulle hinna nu när jag blivit vuxen och ansvarsfull. Jag skulle hinna tvätta, städa, vattna blommor, göra alla läxor, laga mat, gå ut med hunden, pussa på sambon, ha mysiga kvällar med mina vänner, plugga, dricka massor med the och tända ljus. Och jag vill fortfarande göra allt det där, konstigt nog trivs jag jättebra med att tvätta, städa, vattna blommor och laga mat, eftersom det är på mitt ansvar och jag vill ha fint när det kommer folk. Men hur fan ska man hinna med allt? Jag ska till USA om 15 dagar också vilket innebär att jag har massor jag vill hinna göra klart innan dess. Har tagit en rejäl funderare på det där med kloning och tror verkligen det är ett alternativ, någon som har en maskin hemma eller?
 

Kommentarer

  • gordon Ramsey. säger:

    Alltså elin du ÄR den vuxnaste 19åringen jag någonsin träffat och du är mogen och ansvarFULL och massa mer. klart du trivs. Och det är som du säger TILL OCH MED JAG kände mig hemma hos dig!!!! för det är ju där du bor!! PUSS OCH KRAM! jag kommer och hälsar på igen snart. heh.

    2013-03-12 | 17:21:24

Kommentera inlägget här: