Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Bästa serierna evvah!

Kategori: Vardag

 
Okej nu tänkte jag hjälpa er som har för mycket fritid under lovet, tänkte nämligen berätta om mina topp tre favoritserier någinsin! (mest för att jag precis avslutat ett helt sjukt spännande avsnitt på en av dem). Andra serier ni måste se är: Sex and the city (så klart, ett måste för all tjejer), New girl, greys anatomy (de första säsongerna) och the new normal. Ska se hela gossip girl någon gång när jag får tid också.
 
Men så:
 
1. One three hill
Så klart. Den första serien jag slaviskt följde. Första säsongerna är heeelt sjukt bra. Älskar alla snygga människor med deras probelm. Minns att vi satt en hel sommar och eggade de tre första säsongerna.
 
 
 
2. Once upon a time
Tror inte så många av er har sett den. Jag började bara kolla lite för att jag hade tråkigt en dag, tänkte som lite tidsfördriv bara just då, men nu är jag fast. Lite knasig i och med att det handlar om karaktärer från sagor som genom en förbannelse tagit sig till vår värld och glömt sitt tidigare liv. Men oj så spännande det är! Genom flashbacks så får man se hur karaktärerna levt och allting bara knyts samman på ett så otroligt proffisgt sett, vet inte hur många gånger jag suttet med hakan nere i golvet för jag blivit så chockad över något. Sedan är det något speciellt med grejen att då man kommer på vem karaktären är så känns det som man känner den personen (typ kapten krok, pinoccio, rödluvan) och sedan så får man liksom veta varför de är som de är, varför kapten krok är ond och om rödluvans mörka hemlighet.. .hahah! Verkligen en serie jag älskar just nu, tro mig ni måste ge den en chans, det finns hittills bara två säsonger också så det tar inte såå lång tid att hinna ikapp!
 
 
3. Pretty little liars
Ännu en serie som aldrig blir tråkig. Inprincip varje avsnitt får mig att sitta med dunkande hjärta och med längtan till nästa avsnitt. Det är som den gamla vanliga klassiska tonårsserien, med en så galet bra twist, annars blir serier ofta långtråkiga efter ett tag, men inte PLL Man måste verkligen se till att börja se några avsnitt, för sedan lovar jag att man blir fast, annars är man knäpp eller något.
 
 
Åå hoppas ni alla får ett riktigt bra serielov, finns ju inget bättre än att sitta och se avsnitt på avsnitt av sin favoritserie!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: