Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Myshelg

Kategori: Vardag

 
Hade det så himla bra med mina tjejer igår. Maten va god, sällskapet bäst och filmen var helt underbar. Vill inte ge er som inte sett den för stora förhoppningar för då brukar man bara bli besviken, men den är definitivt sevärd, var så tagen och nykär efteråt så hjärtat höll på att svälla upp och mosa mina inre organ. Typ. inte alls överdramatiskt. I alla fall så åkte vi sedan hem till mig och såg the perks of being a wallflower. Ännu en fantastisk film som ni måste se, jag grät och bella snarkade. Till hennes försvar hade hon redan sett den.
 
Idag har jag inte gjort ett skit. Har inte tagit av mig pyjamasen, sett en film (Lola versus, måste ni också se, Joel Kinnaman som snackar engelska och ler så man smälter. OMG så sexig den mannen är!) och försökt plugga. Går sådär som vanligt. Jag räknar ner skoldagarna nu, är så SJUKT less på allt som har med gymnasieplugg att göra!
 
Snart kommer lite folk hit och vi ska se django unchained! hoppas den är lika bra som alla andra filmer jag sett denna helg!
 
Fy fan vad jag älskar mysiga helger, synd bara att de måste ta slut också...
 

SEXIG. Säger ni annat är ni tokiga. Nej men ville bara ha en bild så det inte blev så trist. Och han är ju inte trist. Så därav bilden. Ska sluta nu. Hej då.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: