Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

uppdatering 11(?): New York York

Kategori:

vi har det bra här! har hunnit massor idag: promenad i central park, en snabb tripp till Brooklyn (oplanerat, tunnelbanan höll på att byggas om), ground zero memorial (världens.längsta kö), chinatown, little italy, SoHo, lite shopping, Elvira och pappa gick på exklusiv harry potter utställning vi andra gick på irländsk bar och sedan återvände vi till hotellet. vi har dinner reservations klockan 20.15 så nu sitter vi och chillar en stund.

hotellet är helt fantastiskt! på 42 våningen med härlig utsikt. enda negativa var väl middagen vi åt igår och frukosten som bara var sötsaker , så imorgon beställer vi upp frukost. American pancakes, färskpressad juice och bacon mmm


topp 5 New York
1. utsikten då solen går ner från hotellrummet. helt sjukt

2. lunchen i Little italy var sjukt god

3. känns helt sjukt att vara här

4. ha central park utanför fönstret

5. solen skiner på oss!

sämst i New York
1. pappa blev matförgiftad av middagen igår

2. allt är mycket dyrare än i Washington = jag blir snål

3. alla är mindre artiga

4. det blåser

5. vi har ännu inte sett fröken frihet

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Jag är så jävla lycklig just nu och saknar dig massor även fast jag är sjukt full och lär ångra allt jag har skrivit till dig , puss!

    2013-04-07 | 03:07:00
  • fyllan. säger:

    HEJ HEJ! ni ser ut att ha det NICE. Det hade vi i helgen med. när du kommer hem väntar många spännande historier rörande: tänder, utkastning, ansiktet, finmiddag, vin-avsmakning, fylleri-fyllera, bakis, hotellrum, möta hebbe på stan och MASSA MER. hejdå. nu äre biologi med sören.

    2013-04-08 | 08:06:13

Kommentera inlägget här: