Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Home sweet home

Kategori: Vardag

 
Hemma! Kan säga att jetlagen är ett faktum och jag är så trött att jag håller på att falla i bitar. Igår när vi kom hem hade mina vänner fyllt vårt badrum med massor med ballonger (gissa om det var svårt att duscha!) och även om det känns lite trist att komma hem är det skönt att få hänga med mina tjejer igen. Thea och Bella kom och vi skulle laga middag, gissa om jag blev chockad då det plingade på dörren och där stog världens bästa vännäsbo och ville komma in och hänga med oss hela kvällen. Klart hon fick! Blev världens godaste tacotallrik någonsin, massor med amerikanskt godis och glass framför tvn, inte illa för en första dag i Sverige!
 
Felicia lyckades hålla mig vaken till klockan ett, och imorse vaknade vi kvart över nio så Felicia skulle hinna med bussen. Så nu är jag dödstrött. Men jag måste skriva klart mitt projektarbete som ännu inte är 100% klart, har lite småfix kvar. Eller massor av småfix efter att jag fått ett mail av min handledare med allt som behövde förbättras. Sedan ska jag sova innan Ludvig kommer och hämtar mig, då ska vi till Lögdeå. Där vankas prov av balklänningen och massor av god nattssömn.
 
Berättar mer om resan senare då jag inte har projektarbetet hängandes över mig. Men inte nog med det har jag två prov på onsdag och ett tal på torsdag, behöver jag säga att jag känner mig stressad?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: