Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Ikea

Kategori: Vardag

 
Har haft en superrolig helg! I fredags efter att jag städat som en galning hela dagen kom flickorna och det blev en tur till badhuset för lite mys. Efter det så blev det gino och filmmys innan vi hoppade i säng. Igår stog väckarklockan på 06.30 och sedan bar det av mot sundsvall. Gick faktiskt väldigt bra att köra, jag trivs väldigt bra med att sitta bakom ratten då man åker långt! Blev MASSSOOOOORRR med shopping för min del, en hel del till mitt rum och sedan även en hatt, en snygg tröja och en klänning. Nu är konton ganska mycket mindre, känner att jag fort som bara den måste föra över en hel del på mitt sparkonto till USA, är så himla duktig på att spendera då jag har pengar..
 
Halv åtta kom vi tillbaka, trötta och nöjda. Kvällen spenderade jag med världens bästa. Vi såg nya Johan Falk filmen (riktigt bra) och spelade halo 3. Riktigt mysigt!
 
Idag så är det plugg som gäller. En saga som ska lämnas in imorgon och massor att göra på projektarbetet. Ikväll blir det troligtvis bio med bästbella.
åh fel håll.... ni får vrida på huvudet. Vi är i alla fall supertaggade på ikea!
 
Panky hamnade åt rätt håll i alla fall! En efterlängtad lunch på ikea, för mig blev det inte köttbullar utan kyckling, he va gott de med!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: