Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Bergodalbanans sista stopp

Kategori: Vardag

 
Söndag och slut på en vecka, och jag kan inte säga annat än skönt! Denna vecka har varit en känslomässig bergochdalbana utan dess like och det känns som en miljon grejer har hänt sedan förra söndagen. Jag har gråtit så mycket att jag börjar fundera på om jag snart gjort av med min livsåtgång på tårar, jag har skrattat åt galna saker, jag har fått tillbaka den verkliga skolångesten och jag har haft helg mitt i veckan då jag har myst med min familj, sörjt och pratat minnen.
 
Idag ska jag bara andas. Jag ska plugga som bara den, inte ta av mig morgonrocken förens kvällen börjar närma sig och jag ska försöka ta mig ut i det fina vädret och träna lite. Ikväll ska jag göra en äppelpaj på våra äpplen från trädet och fira att veckan är över. För det känns som något värt att fira.
 
Tack till alla mina fina vänner, min underbara pojkvän och världens bästa familj. Oavsett om ni orsakat tårar eller skratt denna vecka, så ska ni veta att ni är de som får mig att klara mig igenom denna vardag, hur omöjligt det än känns.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: