Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

AAAAHHHH

Kategori: Vardag

 

Har sådan sjuk ångest över projketplalen till PA100 som jag borde ha gjort klar för länge sedan, men jag vet ju knappt vad jag vill få fram av mitt arbete! Planerar att skriva något jätteotydligt och sedan be om hjälp av min handledare, som jag ännu inte riktigt vet vem det är eftersom min historialärare som jag helst vill ha är i Tyskland. Åh finns det något som ger mer ångest än projektarbetet?
 
Men snart ska jag få tänka på annat. Ludde kommer snart och hämtar upp mig och då ska vi åka till Hummelholm och ha släktmiddag. Ska bli så himla mysigt och otroligt skönt att få tänka på annat än plugg, jobb och sjukdom. Fast datorn åker nog med. Ska försöka bli klar med projektplanen ikväll alternativt imorgonbitti. Har massor av matte och göra också...
 


 
 
Har bakat en chokladpaj till ikväll också. Har aldrig gjort den förut så jag hoppas den är god :)
 
Hade förresten afterwork med bästa Thea igår. Det blev tacos, Ben and Jerry och the green mile, som för övrigt är lika bra som jag minns den. Thea hade det dock jobbigt och satt och grät och tvingade mig att berätta hur den skulle sluta redan efter halva filmen, annars skulle hon åka hem. haha väldigt mysigt i alla fall!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: