Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Torsdagspyssel och shortsfight

Kategori: Vardag


Sitter och funderar på att klippa lite i min beatles tshirt som jag köpte på primark förra sommaren. Har varit sugen ett tag, och den va ju väldigt billig. Men jag är ju typ kreativ som en säck potatis så man vet ju aldrig hur det kan sluta så jag är lite nervös. Ikväll är inprincip alla upptagna så jag har tänkt plugga all night. Både Bella och Thea har sagt att de kaaanske kan ses senare ikväll, men vem vet, jag kaaanske säger nej och umgås med min körkortsbok istället, det är ju mycket mysigare.

Förresten kom mina shorts och mitt linne från hm igår. LYCKA. Linnet satt fult (tack och lov, hade inte riktigt råd), så det fick Elvira för det satt snyggare på henne. MENJAGÄLSKARMINASHORTS. Sitter i dem just nu. Har testat det mesta i garderoben för att se om det passar med mina shorts. Det är äkta kärlek till ett klädesplagg det.


Försökte få med shortsen, saxen, tröjan och mitt ansikte i samma bild, gick inte så bra


Efter flera försök såg det ut såhär...


Tillslut fick jag en bild på shortsen i alla fall. De sitter lite snett ser jag, men det är inte lätt att vara modebloggare, det blir riktigt svettigt faktiskt! Ignorera mitt stökiga rum också

Kommentarer

  • Pankyyyyyy säger:

    WOOOOOOOOOOOOO!

    2012-05-18 | 23:42:27

Kommentera inlägget här: