Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Fysik

Kategori: Vardag


Har suttit och försökt plugga fysik då jag kom hem från skolan, har väl gått sådär. Är som vanligt alldelens för mycket att plugga så då jag inser att jag inte kommer hinna plugga på allt så får jag mental breakdown och börjar pilla på mitt hår (som på tal om det är i stort behov av en klippning) eller något istället, men datorn var urladdad så jag satte mig inte där i alla fall, något bra i alla fall!

Snart kommer mannen min hit, längtar så himla mycket efter att få träffa honom. Förstår inte hur en människa kan göra en annan så otroligt lycklig, men på något underligt sätt lyckas han, till och med då jag har megaångest över fysiken..

Känner förresten att jag verkligen behöver göra något riktigt roligt och galet snart, allt detta plugg har gjort mig så rastlös! håller tummarna på att helgen som kommer kanske kan innehålla en del roligheter.

Förresten har jag äntligen fått tummen ur och beställt ett par nya löparskor! Åh jag är så taggad! hittade ett par på en hemsida (www.sportamore.se, väldigt bra hemsida, snabb leveranstid och sjukt bra priser. Fick 400 kr rabatt på mina skor och de hade även erbjudande om tre för två, så vi köpte hem tre par skor för 1500 kr och detta från kända märken. ) från nike som ska vara supersköna, håller verkligen tummarna. Kommer gå i dem jämt om det är så, är galet trött på att ha ont jämt! Sedan skadar det ju inte att de är snygga heller...Kommentarer

  • Johanniiss säger:

    Jag tycker du borde gå ut med mig i helgen, wopwop!:))

    2012-05-28 | 21:27:46

Kommentera inlägget här: