Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Det mystiska paketet

Kategori: Vardag

 
Fick ett mystiskt paket på posten igår. Det var avsänt från wasp (se milleniumtriologin om ni inte fattar) och det innehöll män som hatar kvinnor. Sommarläsning stog det på en lapp och thats it. Tog ett tag att fatta (upptäckte paketet klockan sju imorse = inte så kvick i hjärnan), men insåg snabbt att det va kära Felicia som retades med mig. Tack så mycket Felis, så omtänktsamt av dig!
 
Magen pirrar som tusan just nu. om exakt 5 dagar så sitter jag lastad på en segelbåt på väg mot Hamburg! Känns helt galet! Imorgon så ska jag servera på min mammas arbetskompis bröllop i Övik tillsammans med fyra av mina absolut bästa vänner, det kommer nog bli skitkul och innan dess så tänkte jag och mina två flickor gå på stan i övik och jag tänkte införskaffa lite förnödenheter inför resan. Frågan är ju bara: vad behöver man på en segelbåt??
 
Ikväll har jag bjudit in de två flickorna på middag och sitter just nu och funderar på vad jag ska bjuda på. Lutar mot någon pasta och en supergod sallad. Sedan ska jag och Thea ha en riktig tjejkväll framför sex and the city medan bella sticker iväg och leker pimp med två pojkar.
 
Från Luddes student. Har verkligen världens finaste kille som jag snart har fått ha i min närhet i tre och ett halvt år och som jag hoppas få ha kvar i massor av år till <3
 
Da book
 
 

Kommentarer

  • WASP säger:

    HAHAHHA; ÅH JAG TRODDE ATT DET INTE KOMMIT FRAM! Du ska ba veta vilket jävla arbete det var att posta den där jäveln. DEN GICK JU INTE IN I POSTLÅDAN!!
    Hoppas ni har det fett i tyskland.

    2012-07-05 | 14:35:35

Kommentera inlägget här: