Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Merde

Kategori: Vardag


Ska snart duscha och sedan äntligen få krypa ner i sängen, ska bara plugga lite mer franska först. Har grammatikläxa (Tre framtidsformer, yej!!!) tills på torsdag och allting bara blandas ihop till en enda stor gröt i mitt huvud. Varför ska språk vara så komplicerat. Tur att det endast är en termin av franska kvar, efter det ska jag aldrig mer i hela mitt liv fundera på oregelbunda franskaverb!!

En roligare nyhet är att jag troligtvis, om allt går som det ska, ska åka till Barcelona i början av sommaren! Vågar aldrig vara riktigt säker när det gäller sånt som resor innan allt är bokat, men snart så! Ska åka med Ludvig och hans familj, kommer nog bli superkul! Vi har aldrig under dessa tre år varit utomlands tillsammans (förutom en kort dagsresa till Norge som knappast gills), så det blir första gången! Negativt med detta är dock att jag måste samla pengar, ska ju segla till Tyskland också, så det blir en del pengar = Elin kommer att få gå i trasiga skor till sommaren om inte någon snäll människa ger henne nya skor i födelsedagspresent. Blink blink.


Osega limelängder

Kategori: Vardag


Kvällens bragder:
* har bakat mumsiga, sega limelängder som blev hårda istället för sega, men det funkade i alla fall.
* Har jättemycket huvudvärk, om nu det är en bragd
* Tagit upp dokumentet med engelskan som jag måste skriva (med tanke på att den skulle vara inne för en månad sedan)
* Åkt och handlat
* ...

Tur att jag har Felicia i min grupp på kemin, hon är duktig och pluggar ordentligt, jag hittar bara på ursäkter för att slippa hela tiden

Till mitt försvar har jag jättemycket huvudvärk.


Såhär ledsen blir jag när jag måste plugga med min huvudvärk

Fredag

Kategori: Vardag


Äntligen helg efter en vecka jag aldrig trodde skulle ta slut! Har varit så trött hela veckan så det ska bli så skönt att äntligen få sova ut lite.

Klev upp 05.30 för att jag trodde att jag skulle behöva ta bussen, men min snälla pojkvän ställde upp och skjutsade mig till tåget, så vi började dagen med lite skottning istället. Har varit en ganska lugn dag, även fast jag haft både matte och fysik, men man ska ju aldrig klaga när man bara har två lektioner :D

Efter skolan blev det lite simning på vuxensimmet som är på fredagar i Nordmaling, det är så himla mysigt. Men SHIET så trött jag blev! Blev att kurera mig i soffan hela kvällen med film. Såg Jane Eyre som var bra men lite seg, precis som jag trodde att den skulle vara. Kände mig lite tvungen att se den efter att jag läste boken förra året och det kom ut en ny version samtidigt, har bara inte riktigt kommit till skott. Men jag måste säga att det blir ganska trist när man ser en film och kan förutse allt som ska hända...

Nu har jag förflyttat mig till sängen och ska se bridesmaides, blir nog en tidig kväll, ganska skönt!

Trött tjej med rubriker om hur trött hon är

Kategori: Vardag


Känns som om jag ska spy om jag måste se på ett till mattetal, men jag tror jag måste försöka lite till. Känns så himla jobbigt! Vill verkligen inte ha ig, har lovat mig själv att kämpa med matten och minst få g på alla prov (eller ja, g är väl det enda jag har fått hittills så jag nöjer mig nog med det), men förbereder mig på att det kan bli så. Hatar det faktum att jag egentligen tycker att matte är en av de roligare ämena (det är ju skola, inget är roligt egentligen, något kan bara vara mindre värdelöst), men min skalle fattar ingenting! Pluggar pluggar pluggar men inget hjälper. SUCK!

En annan sak som suger med matten: MISSADE HANDBOLLSMATCHEN IDAG!
Istället för att titta på en spännande match satt jag och räknade ut derivator.. jippi..

Annars har dagen varit sådär bra endå, men otroligt stressig och ganska jobbig. Ska bli skönt att sova kan jag lugnt lova!

Morgondagen bjuder på kemilabb, mördande matteprovet (som jag troligtvis inte överlever), styrelsemöte på handbollen och sen hoppas jag att få vara med världens finaste och bara få en massa kramar!I wish it was true. Men när det kommer till matte... så nej

jäsp

Kategori: Vardag


Har nu avverkat en mattekväll med Thea (Semlor och blåbärs muffins thé fanns det självklart. Mums säger jag bara!). Även Felicia fick vara med på ett hörn (Tacka gudarna för skype, hur hade jag annars klarat matten, utan min lilla mattelärare?) och även Ludvig kom förbi. Har även äntligen skickat in min uppsats på svenskan, tror aldrig jag har läst igenom och försökt hitta fel på en uppsats så många gånger som ikväll. Men MERDE så sjukt trött jag är nu! Hade velat se nya avsnittet av One Three Hill som har visats på andra sidan Atlanen, men lite mer matte måste göras och sen så blir det bums ner i sängen för mig.

Imorgon blir det hektiskt. Franska, filminspelning, körlektion, träning, matteplugg. jag kommer vara död imorgonkväll
också.

Såhär känner jag just nu:

Drive

Kategori: Vardag


Har trotsat min trötthet och faktiskt varit ganska effektiv nu på kvällen. Efter middagen åkte jag och pappa ut och övningskörde. Jag körde för fösta gången på E4:n (Skitläskigt med tanke på att det var bäcksvart!)!!! Gick faktiskt ganska bra, körde till Håknäs och tog sedan Brattforsvägen tillbaka (= för er Umebor: Liten väg) och sedan lite körning i samhället. Börjar få kläm på körningen nu, känner mig stolt!

Sedan dess har jag suttit med en svenska rapport. Har kommit ganska långt nu och känner mig faktiskt ganska NÖJD, kändes skit där ett tag. Ska bara finslipa avslutningen, skriva klart inledningen och snygga till den lite så är det klar't!

Nu är dock min hjärna slut, men måste plugga matte också inför provet på onsdag, annars lutar det mot ett ig...

Den där pojken

Kategori: Vardag


Ligger och chillar i sängen efter att ha duschat. Ludvig har precis somnat, med kläderna på, och ligger och rycker i kroppen sådär som han alltid gör precis efter att han har somnat. Han är så fin min pojke, och duktig också! Han ska nu sluta snusa och har nu klarat första dagen, har bara fräst åt mig EN GÅNG, och ni som känner mig vet hur dryg jag kan vara, även utan att ni har slutat snusa, då kan ni tänka er!

Han här helt enkelt bäst!

Jag är inte riktigt lika bra, tappade bort bilnycklarna idag, och jag har inte ens körkort än. Hittade dem igen sedan, satt kvar i bilen, men jag hann bli riktigt nervös. Vad ska det bli av mig egentligen?

Seg första dag i skolan, är sjukt trött efter både jobbiga lektioner plus en stökig dag på jobbet, så det blir nog att sova snart för mig med

Känslan av

Kategori: Vardag

Känslan av ilska då färdiga inlägg raderas. Nu skiter jag i det här och tar en promenad i det fina vädret istället, provar igen senare

Another year has gone by

Kategori: Vardag


Tvåtusentolv

Ja så var det ett nytt år. Har varit det i exakt två dygn och 34 minuter då jag skriver detta. Galet vad tiden går fort, det är nästan obehagligt.

Tvåtusenelva

Ja så har ett år passerat också, det ska man inte glömma. För mig har det varit ett lagom år, om jag ska uttala mig som en äkta svensk. Jag har upplevt galna, underbara, roliga stunder, men också jobbiga, sorgsna och framförallt ångestladdade och stressade stunder.

Har fått spendera tid med människor jag älskar. Haft underbara middagar och grillningar, sett filmer, dansat som galningar, gått vilse mer än en gång både i skogar på vandring och i städer. Skrattat som aldrig förr.

Har spenderat otroligt mycket tid med personen jag älskar mest. Känns som om för varje år som går kommer vi närmare varandra och det är en underbar känsla.

Rest har jag också gjort. Den mest minnesvärda var nog resan till London. Underbar. Men andra minnesvärda resor har det också blivit. Ammarnäs med min älskling. Västervik med familjen. Men har också trivts bra med att bara vara hemma, även om det nu kliar i hela kroppen på att få komma ut i världen.

Har stressat som en tok över skolan. Haft turen att ha fantastiska klasskompisar som alltid står redo att hjälpa till när man behöver, vare sig det handlar om hjälp med läxa, uppdatering av anteckningar, en kram eller ett gott skratt.
Tack, utan er hade jag aldrig orkat!

En sommar som inneburit jobb på egna caféet. Mycket slit, mycket nöje. En sommar som fått mig att inse att vi inte längre kommer att kunna ha de sommrar vi haft, då man spenderat all tid med vännerna vid havet. Men man måste få det att funka ändå, trots sommarjobb och annat och njuta av den tid man hinner ha med varandra.

Tvåtusenelva var ett år med förväntningar, som inte alltid levdes upp till. Tvåtusentolv ser jag på med ännu mer förväntan, kanske inte så smart, men jag hoppas och tror att de kommer att slå in. ska köra ett "spå" inlägg, men det får bli morgondagens problem för jag är dödstrött.