Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Julångest

Kategori: Vardag

 
En vecka kvar till jul. Jag önskar att jag kunde njuta av den känslan. Lyssna på julmusik, äta lussebullar, se mysiga filmer och njuta av sällskapet av mina underbara nära och kära. Men nej. Istället är jag bara arg på världen, jag är trött på allt som har med skolan och göra och är allmänt less. Den här veckan är fylld med roliga saker, men istället för att se fram emot det oroar jag mig för resultatet av matte D nationella och har ångest över att jag inte pluggar till mitt samhällsprov på onsdag och allt annat jag har ogjort till denna vecka. Men jag kan inte ens plugga ordentligt för min hjärna är offline och jag orkar inte ens tänka på allt som ska göra. Så jag är arg istället.

Nej jag ska faktiskt försöka njuta. Älskar egentligen december, men denna månad har verkligen inte levt upp till förväntningarna. Från och med nu ska jag mumsa på lussebullar, lyssna på julmusik, mysa med mina vänner, min pojkvän och i helgen även min älskade släkt och jag ska längta. Jag ska njuta av tiden just nu och även längta efter 2013. Det kommer bli året som överträffar alla andra.
 
4 år med min älskade, 19 år på jorden, två veckor i USA varav två dagar eventuellt kommer spenderas i the big apple (håller alla tummar och tår, drömmer om hotell och letar butiker jag inte vissta fanns på internet), studenten, en sommar fylld med festivaler, vänner, jobb och äventyr och en höst som innebär nya, gigantiska kliv in i vuxenlivet. Inte nog med det så längtar jag så jag nästan dör efter att få flytta in med min pojke. Kan 2013 bli annat än super?!
 
 
 
Ska försöka fixa bloggen har fått mycket tjat om det. Är ju inte jag som fixar allt utan det är min fabulösa webbdesigner Isabelle Von Forsberg, så ska flirta med henne.
 
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    19?! Står ju 15 på sidan! >:O

    2012-12-17 | 19:00:26

Kommentera inlägget här: