Eaes

Elin Amanda Erica Sjöström

Vargbröder beroende!!

Kategori: Musik


Asså för någon vecka sedan så bestämde jag mig för att läsa om vargbröder. Jag har första boken hemma och jag har försökt läsa den förut, men läste aldrig klart den. Asså den var slut på en dag. Nu har jag suttit óch läst tvåan hela förmidagen och har läst ut den. Tjatar på mamma om att vi måste fara och låna trean på bibblan IDAG, men vi får väll se hur det går med det....

Igår så hade jag och Thea tänkt att vi och Bella skulle ner på UG. Men då jag ringde till lilla bajsungen att hon inte orkade. Sen så var Pontus där oxå. Hm underligt att hon inte "orkade" :P (no afence bella:)) försökte tjata, men till ingen nytta, hon tyckte att vi skulle se på film istället. Berättade för mamma och pappa att hon inte orkade då lät det så här:

Ilsket kommer jag in i köket.
- Dumma bella! hon vill inte fara!
- Hon kanske inte får. Föreslår pappa.
- Jo men Pontus är ju där. Sa jag
- Aha men då är det inte så konstigt. Du förstår Elin, om man har en skala, så är kompisar en trea, kanske en fyra medans killar är typ en nia. Svarar pappa.
- Men hallå! jag är ingen trea!!! svarar jag förfärat.

Hallå! jag är ju jätte viktig ju!

Se senare ringer thea och säger att vi ska till bella och se på film. Jag klampar ännu en gång ut i köket. Nu sitter mamma där.
- Jag far till bella!
- blev det inget UG?
- Nej, för jag och thea är ju bara treor!
mamma skrattar.
- Nej det kommer att vara så att när du och thea är åttio kommer ni sitta hemma hos Bella och Pontus och se på film, för ni har inte hunnit hitta några killar.
Vi skrattar.

AA jo tjena mamma!


Aja vet inte riktigt vad som händer idag, borde fara ut och springa, men jag är så less efter allt läsande. Vi får väll se. :)
Ever fallen in love med stiff dylans. Dom är skit bra! från filmen "bekännelser om killar, kyssar och katter" helt klart sevärd :) lyssna även på deras låt "Ultraviolet" , den är nästan ännu bättre :)


Saknar dig redan mynta <33 tänker på dig thea
Kram på er höstlovs slappare (och alla andra oxå för den delen :))


Kommentarer


Kommentera inlägget här: